KMTC -Beholdersporing,Track KMTC Container (24 Hrs)

Skriv inn sporingsnummeret for KMTC-beholderen nedenfor, skal ha formatet KMTU1234567, få KMTC-beholderstatusen i sanntid.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Om KMTC

kmtc sporingSiden etableringen i 1954, er KMTC det ledende koreanske sjøtransportselskapet. Med mer enn et halvt århundre med full logistikkkunnskap for linjetjenester, leverer KMTC kontinuerlig toppkvalitetstjenester og bygger stadig opp sine fartøysflåter for å utvide sine tjenestegrenser for fullt ut å tilfredsstille kundens behov.

KMTC har kontorer i Busan, Incheon, Ulsan i Korea, mer enn 30 havner i Japan fra den nordlige delen av Hokkaido til den sørlige delen av Kyushu, fra den nordlige delen av Dalian til den sørlige delen av Hong Kong, KMTC har logistikknettverk med mer enn 16 havner i Kina. Det er mer enn 22 globale nettverk i Sørøst-Asia, inkludert Singapore, Indonesia, Malaysia, Thailand. Mer enn 9 globale nettverk er satt opp i Nordvest-Asia og Midtøsten. Også for å kunne utføre vår effektive containerhåndtering og fartøysoperasjoner, har vi kjøpt Ulsan Container Terminal i havnen i Ulsan i 1999. I 2012 er 840 000㎡ Busan New Port 2-3 terminal allerede åpnet for ytterligere å forbedre KMTCs effektive lasteoperasjoner .

KMTC-sporingshjelp

  • Hvis du har problemer med vårt containersporingssystem, vennligst spor containeren din direkte på KMTC-nettstedet .
  • Hvis du ikke får sporingsinformasjon fra KMTC offisielle nettsted, bør du kontakte KMTC .

KMTC-beholdersporingsnummerformat

Når du sender med KMTC, vil du få et KMTC-beholdersporingsnummer med formatet KMTU1234567, KMTU er KMTCs prefiks. Finn ut mer informasjon om KMTC-beholdersporingsnummer fra bildet nedenfor.
kmtc containersporing

Hjelpesenter for KMTC Container Tracking

Hvis du har problemer med vårt KMTC Container Tracking-system, send inn problemet ditt her, vi vil hjelpe deg så snart som mulig.
Erklær : Vi kan IKKE kontakte transportøren eller andre på dine vegne, vi kan bare hjelpe deg med å spore pakken din med KMTC Container-sporingsnummeret på det offisielle sporingssystemet.

Gi oss beskjed, vi vil prøve å spore statusen for deg. Vi kan imidlertid ikke kontakte på vegne av deg angående noen forsendelsesproblemer. For all støtte, vennligst kontakt deres offisielle støtteteam.

nyttige lenker

Spor flere containerforsendelser