KMTC Konténerszállítmány Nyomon Követése,Track KMTC Container (24 Hrs)

Adja meg alább a KMTC-tároló követési számát , amelynek formátuma KMTU1234567, így kapja meg a valós idejű KMTC-tároló állapotát.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

A KMTC-ről

kmtc követés1954-es megalakulása óta a KMTC a vezető koreai tengeri szállítási vállalat. Több mint fél évszázados teljes vonalhajózási logisztikai tudásával a KMTC folyamatosan csúcsminőségű szolgáltatásokat nyújt, és folyamatosan építi hajóflottáját, hogy bővítse szolgáltatási határait, hogy teljes mértékben kielégítse az ügyfelek igényeit.

A KMTC irodái a koreai Busanban, Incheonban, Ulsanban, Japánban több mint 30 kikötővel rendelkeznek Hokkaidó északi részétől Kyushu legdélibb részéig, Dalian északi részétől Hongkong déli részéig, a KMTC több mint 16 kikötőből álló logisztikai hálózattal rendelkezik Kínában. Több mint 22 globális hálózat működik Délkelet-Ázsiában, beleértve Szingapúrt, Indonéziát, Malajziát és Thaiföldet. Több mint 9 kikötős globális hálózat van kiépítve Északnyugat-Ázsiában és a Közel-Keleten. Szintén hatékony konténerkezelési és hajózási műveleteink elvégzése érdekében 1999-ben megvásároltuk az Ulsan Container Terminalt Ulsan kikötőjében. 2012-ben már megnyílt a 840 000 ㎡ Busan New Port 2-3 terminál a KMTC hatékony rakományműveleteinek továbbfejlesztése érdekében. .

KMTC nyomkövetési súgó

  • Ha problémája van konténerkövető rendszerünkkel, kérjük, kövesse nyomon konténerét közvetlenül a KMTC webhelyén .
  • Ha nem kap nyomon követési információkat a KMTC hivatalos webhelyéről, jobb, ha kapcsolatba lép a KMTC-vel .

KMTC konténerkövetési szám formátuma

Ha a KMTC-vel szállít, egy KMTC konténerkövetési számot kap, amelynek formátuma KMTU1234567, a KMTU a KMTC előtagja. Tudjon meg többet a KMTC konténer követési számáról az alábbi képen.
kmtc konténerkövetés

A KMTC Container Tracking súgója

Ha problémája van a KMTC Container Tracking rendszerünkkel, küldje el ide, mi a lehető leghamarabb segítünk.
Nyilatkozat : NEM tudunk felvenni a kapcsolatot a fuvarozóval vagy másokkal az Ön nevében, csak abban tudunk segíteni, hogy nyomon kövesse a csomagját a KMTC Container nyomkövetési számával a hivatalos nyomkövető rendszeren.

Kérjük, tudassa velünk, megpróbáljuk nyomon követni az Ön állapotát. A szállítással kapcsolatos problémákkal kapcsolatban azonban nem tudjuk felvenni a kapcsolatot az Ön nevében. Támogatásért forduljon a hivatalos ügyfélszolgálati csapatához.

Hasznos Linkek

Kövesse nyomon a további konténerszállítmányokat