KMTC Seguiment De Contenidors,Track KMTC Container (24 Hrs)

Introduïu el vostre número de seguiment del contenidor KMTC a continuació, hauria de tenir el format KMTU1234567, obteniu l’estat del contenidor KMTC en temps real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Sobre KMTC

seguiment kmtcDes de la seva creació l’any 1954, KMTC és l’empresa líder de transport marítim de Corea. Amb més de mig segle de coneixement complet de la logística del servei de línia, KMTC ofereix contínuament serveis de màxima qualitat i està construint constantment les seves flotes de vaixells per ampliar els seus límits de servei per satisfer plenament les necessitats del client.

KMTC té oficines a Busan, Incheon, Ulsan a Corea, més de 30 ports al Japó des del nord d’Hokkaido fins al sud de Kyushu, des del nord de Dalian fins al sud de Hong Kong, KMTC té xarxes logístiques de més de 16 ports a la Xina. Hi ha més de 22 xarxes globals al sud-est asiàtic, com ara Singapur, Indonèsia, Malàisia i Tailàndia. Més de 9 ports xarxes globals estan configurades al nord-oest d’Àsia i Orient Mitjà. També per dur a terme les nostres operacions eficients de manipulació de contenidors i vaixells, hem adquirit la terminal de contenidors Ulsan al port d’Ulsan l’any 1999. L’any 2012, ja es va obrir la terminal 2-3 del nou port de Busan de 840.000㎡ per millorar encara més les operacions de càrrega eficients de KMTC. .

Ajuda de seguiment de KMTC

  • Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors, feu un seguiment del vostre contenidor directament al lloc web de KMTC .
  • Si no obteniu informació de seguiment del lloc web oficial de KMTC, és millor que us poseu en contacte amb KMTC .

Format del número de seguiment de contenidors KMTC

Quan envieu amb KMTC, obtindreu un número de seguiment del contenidor KMTC amb el format KMTU1234567, KMTU és el prefix de KMTC. Obteniu més informació sobre el número de seguiment de contenidors KMTC a la imatge següent.
seguiment de contenidors kmtc

Centre d’ajuda del seguiment de contenidors KMTC

Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors KMTC, envieu el vostre problema aquí, us ajudarem el més aviat possible.
Declarar : NO podem contactar amb el transportista o altres en nom vostre, només us podem ajudar a fer el seguiment del vostre paquet amb el vostre número de seguiment del contenidor KMTC al sistema de seguiment oficial.

Si us plau, fes-nos-ho saber, intentarem fer un seguiment de l’estat. No obstant això, no ens podem posar en contacte en nom teu pel que fa a qualsevol problema d’enviament. Per a qualsevol assistència, posa’t en contacte amb el seu equip d’assistència oficial.

links útils

Feu un seguiment de més enviaments de contenidors