KMTC Проследяване На Контейнер,Track KMTC Container (24 Hrs)

Въведете номера за проследяване на вашия KMTC контейнер по-долу, трябва да има формат KMTU1234567, да получите състоянието на KMTC контейнера в реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Относно KMTC

kmtc проследяванеОт създаването си през 1954 г. KMTC е водещата корейска компания за морски транспорт. С повече от половин век пълни логистични познания за линейни услуги, KMTC непрекъснато предоставя услуги с най-високо качество и постоянно изгражда своите корабни флотилии, за да разшири границите на своите услуги, за да задоволи напълно нуждите на клиентите.

KMTC има офиси в Бусан, Инчеон, Улсан в Корея, повече от 30 пристанища в Япония от най-северния Хокайдо до най-южния Кюшу, от най-северния Далиан до най-южния Хонконг, KMTC има логистични мрежи от повече от 16 пристанища в Китай. Има повече от 22 глобални мрежи в Югоизточна Азия, включително Сингапур, Индонезия, Малайзия, Тайланд. Повече от 9 портови глобални мрежи са създадени в Северозападна Азия и Близкия изток. Също така, за да извършваме нашите ефективни операции за обработка на контейнери и плавателни съдове, ние придобихме контейнерен терминал Ulsan в пристанището на Ulsan през 1999 г. През 2012 г. 840 000㎡ терминалът Busan New Port 2-3 вече е отворен, за да подобри допълнително ефективните товарни операции на KMTC .

Помощ за проследяване на KMTC

  • Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери, моля, проследете контейнера си директно на уебсайта на KMTC .
  • Ако не получите информация за проследяване от официалния уебсайт на KMTC, по-добре се свържете с KMTC .

Формат на номера за проследяване на контейнер KMTC

Когато изпращате с KMTC, ще получите номер за проследяване на KMTC контейнер с формат KMTU1234567, KMTU е префиксът на KMTC. Научете повече информация за номера за проследяване на KMTC контейнер от снимката по-долу.
kmtc проследяване на контейнери

Помощен център за проследяване на контейнери KMTC

Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери KMTC, изпратете проблема си тук, ние ще ви помогнем възможно най-скоро.
Декларирайте : НЕ можем да се свържем с превозвач или други от ваше име, можем само да ви помогнем да проследите пакета си с номера за проследяване на вашия KMTC контейнер в официалната система за проследяване.

Моля, уведомете ни, ние ще се опитаме да проследим състоянието вместо вас. Въпреки това не можем да се свържем от ваше име по отношение на какъвто и да е проблем с пратката. За всякаква поддръжка, моля, свържете се с техния официален екип за поддръжка.

Полезни връзки

Проследявайте повече контейнерни пратки