KLINE Container Spårning,Track KLINE Container (24 Hrs)

Ange ditt spårningsnummer för “K” Line-container nedan, bör ha formatet KKLU1234567, få “K” Line-containerstatus i realtid.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Om “K” Line

"K" Linjespårning“K” Line America (KAM) ger en dynamisk arbetsmiljö där självsäker och motiverade individer kan blomstra. Vi är engagerade i att tillhandahålla banbrytande teknik, en utmanande arbetsmiljö och möjligheten att växa med en blomstrande organisation. “K” Line America, Inc. deltar inte i besättning av fartyg eftersom de hanteras uteslutande utomlands. Vi kan inte ge information om anställningsprocedurerna. All amerikansk arbetskraft på land är kontrakterad enligt kollektivavtal med ILWU och ILA, och “K” Line America, Inc. är inte part i dessa avtal. De som är intresserade av landanställning bör kontakta något av dessa fackförbund.

“K”-linjespårningshjälp

  • Om du har problem med vårt containerspårningssystem, vänligen spåra din container direkt på K-lines webbplats .
  • Om du inte får någon spårningsinformation från K-lines officiella webbplats är det bättre att kontakta K-line .

Kontakta “K” Lineon Social Media

“K” Line kan kontaktas via följande

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

“K” Line Container Tracking Number Format

När du skickar med “K” Line får du ett “K” Line container spårningsnummer med formatet KKLU1234567. Linjen “K” har följande prefix: KKLU , KKFU , KKTU , KLFU , KLTU , ESSU och AKLU .

Lär dig mer information om spårningsnummer för “K” Line-containrar från bilden nedan.
K Linjespårning

Hjälpcenter för “K” Line Container Tracking

Om du har problem med vårt “K” Line Container Tracking-system, skicka in ditt problem här, vi hjälper dig så snart som möjligt.
Deklarera : Vi kan INTE kontakta transportören eller andra å dina vägnar, vi kan bara hjälpa dig att spåra ditt paket med ditt “K” Line Container-spårningsnummer på det officiella spårningssystem.

Meddela oss, vi kommer att försöka spåra statusen åt dig. Däremot kan vi inte kontakta å dina vägnar angående några leveransproblem. Kontakta deras officiella supportteam för all support.

Användbara länkar

Spåra fler containerförsändelser