KLINE Праћење Контејнера,Track KLINE Container (24 Hrs)

Унесите свој број за праћење контејнера „К” линије испод, требало би да има формат ККЛУ1234567, добијте статус контејнера „К” линије у реалном времену.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

О линији „К“.

Праћење „К” линије“К” Лине Америца (КАМ) пружа динамично радно окружење у којем асертивни и мотивисани појединци могу да напредују. Посвећени смо пружању најсавременије технологије, изазовног радног окружења и могућности да растемо уз успешну организацију. “К” Лине Америца, Инц. не учествује у посади бродова јер се то обавља искључиво у иностранству. Не можемо дати информације о процедурама запошљавања. Сав рад са обале у САД је уговорен према колективним уговорима са ИЛВУ и ИЛА, а „К” Лине Америца, Инц. није страна у тим споразумима. Они који су заинтересовани за запошљавање на обали треба да контактирају један од тих синдиката.

Помоћ за праћење линија „К“.

Контактирајте “К” Линеон друштвене медије

Линију „К“ можете контактирати путем следећег

  • Фејсбук
  • Линкедин
  • Твиттер

Формат броја за праћење контејнера „К“ линије

Када шаљете линијом „К“, добићете број за праћење контејнера „К“ линије у формату ККЛУ1234567. Линија „К“ има следећи префикс: ККЛУ , ККФУ , ККТУ , КЛФУ , КЛТУ , ЕССУ и АКЛУ .

Сазнајте више информација о броју за праћење контејнера „К“ линије са слике испод.
К Праћење линија

Центар за помоћ за праћење контејнера „К” линије

Ако имате проблема са нашим системом за праћење контејнера „К” линије, пошаљите свој проблем овде, ми ћемо вам помоћи што је пре могуће.
Изјавите : НЕ можемо контактирати превозника или друге у ваше име, можемо само да вам помогнемо да пратите свој пакет помоћу броја за праћење вашег контејнера „К” на званичном систему за праћење.

Обавестите нас, покушаћемо да пратимо статус за вас. Међутим, не можемо да контактирамо у ваше име у вези са било каквим проблемом испоруке. За било какву подршку контактирајте њихов званични тим за подршку.

Корисни линкови

Пратите више контејнерских пошиљки