Horizon Lines Праћење Контејнера,Track Horizon Lines Container (24 Hrs)

Унесите свој број за праћење Хоризон Линес контејнера испод, требало би да има формат ХРЗУ1234567, да добијете статус Хоризон Линес контејнера у реалном времену.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

О Хоризон Линес

праћење линија хоризонтаХоризон Линес предводи пут у пружању најпоузданијих, ефикаснијих и најодговорнијих услуга океанског терета у сва три региона Јонес Ацт у Сједињеним Државама. Ми смо једина домаћа бродарска компанија посвећена у потпуности подршци људима и предузећима широм Аљаске, Хаваја, Порторика и копна са 13 потпуно квалификованих пловила Јонес Ацт и тимом искусних, посвећених професионалаца.

Званичан веб-сајт: ввв.хоризонлинес.цом

Помоћ за праћење линија хоризонта

Формат броја за праћење контејнера Хоризон Линес

Када шаљете Хоризон Линес-ом, добићете Хоризон Линес број за праћење контејнера у формату ХРЗУ1234567, ХРЗУ је префикс Хоризон Линес-а. Хоризон Линес има два префикса, то су ХРЗУ и ЦКСЦУ . Сазнајте више информација о броју за праћење Хоризон Линес контејнера са слике испод.
линије хоризонта праћење контејнера

Обавестите нас, покушаћемо да пратимо статус за вас. Међутим, не можемо да контактирамо у ваше име у вези са било каквим проблемом испоруке. За било какву подршку контактирајте њихов званични тим за подршку.

Корисни линкови

Пратите више контејнерских пошиљки