HANJIN Gjurmimi I Kontejnerëve,Track HANJIN Container (24 Hrs)

Futni numrin tuaj të gjurmimit të kontejnerit Hanjin më poshtë, duhet të ketë formatin HJSU1234567, të merrni statusin e kontejnerit Hanjin në kohë reale.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Rreth Hanjin Shipping

gjurmimi hanjinHanjin Shipping është kompania më e madhe e Koresë dhe një nga dhjetë transportuesit më të mirë të kontejnerëve në botë, e cila operon rreth 60 shërbime të linjës dhe trampers në të gjithë globin duke transportuar mbi 100 milion ton mallra çdo vit. Flota e saj përbëhet nga rreth 200 kontejnerë, transportues me shumicë dhe LNG.

Hanjin Shipping , një kompani operuese e Hanjin Shipping Holdings ka filialet e veta të dedikuara për transportin e oqeanit, funksionimin e terminalit, menaxhimin e anijeve, riparimin e anijeve dhe 3PL që u shërben klientëve të ndryshëm në mbarë botën.

Me 6000 punonjës në 60 vende të ndryshme dhe 230 degë, Hanjin Shipping po ndërton rrjetin e saj global të logjistikës, i cili mbështetet gjithashtu nga 13 terminalet e dedikuara të kompanisë në portet kryesore të botës dhe 6 baza logjistike në brendësi.

Ndihmë për gjurmimin Hanjin

Lajmet e zorrëve

Kontaktoni Hanjin në mediat sociale

Hanjin mund të kontaktohet përmes sa vijon

  • Facebook
  • Linkedin
  • Cicëroj

Formati i numrit të përcjelljes së kontejnerëve Hanjin

Kur dërgoni me Hanjin Shipping, do të merrni një numër gjurmues të kontejnerit Hanjin me format HJSU1234567, HJSU është prefiksi i Hanjin Shipping.

Hanjin Shipping ka tre prefiksa. Ato janë HJCU, SPKU, SENU dhe HJSU .

Mësoni më shumë informacion mbi numrin e përcjelljes së kontejnerëve të transportit Hanjin nga fotografia e mëposhtme.
gjurmimi i kontejnerëve hanjin

Qendra e ndihmës për gjurmimin e kontejnerëve Hanjin

Nëse keni probleme me sistemin tonë të përcjelljes së kontejnerëve Hanjin, paraqisni problemin tuaj këtu, ne do t’ju ndihmojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Deklaroni : Ne NUK mund të kontaktojmë transportuesin ose të tjerët në emrin tuaj, ne mund t’ju ndihmojmë të gjurmoni paketën tuaj vetëm me numrin tuaj të përcjelljes së kontejnerit Hanjin në sistemin zyrtar të gjurmimit.

Ju lutemi na njoftoni, ne do të përpiqemi të gjurmojmë statusin për ju. Megjithatë, ne nuk mund të kontaktojmë në emër tuaj në lidhje me ndonjë problem të dërgesës. Për çdo mbështetje, ju lutemi kontaktoni me ekipin e tyre zyrtar të mbështetjes.

Lidhje të dobishme

Ndiqni më shumë dërgesa me kontejnerë