HANJIN Urmărirea Expedierii Containerelor,Track HANJIN Container (24 Hrs)

Introduceți numărul de urmărire al containerului Hanjin de mai jos, ar trebui să aibă formatul HJSU1234567, obțineți starea containerului Hanjin în timp real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Despre Hanjin Shipping

urmărire hanjinHanjin Shipping este cel mai mare transportator de containere din Coreea și unul dintre primii zece transportatori de containere din lume, care operează aproximativ 60 de servicii de linie și trampere pe tot globul, transportând anual peste 100 de milioane de tone de marfă. Flota sa este formată din aproximativ 200 de nave portacontainere, transportoare vrac și GNL.

Hanjin Shipping , o companie de exploatare a Hanjin Shipping Holdings, are propriile sale filiale dedicate transportului oceanic, exploatării terminalelor, managementului navelor, reparațiilor navelor și 3PL care deservesc diverși clienți din întreaga lume.

Cu 6.000 de angajați în 60 de țări diferite și 230 de filiale, Hanjin Shipping își construiește rețeaua logistică globală, care este, de asemenea, susținută de cele 13 terminale dedicate ale companiei din principalele porturi hub ale lumii și de 6 baze logistice interioare.

Ajutor pentru urmărirea Hanjin

  • Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor, vă rugăm să urmăriți containerul direct pe site-ul web Hanjin Shipping .
  • Dacă nu primiți informații de urmărire de pe site-ul oficial Hanjin, ar fi bine să- i contactați .

Stiri intestinale

Contactați Hanjin pe Social Media

Hanjin poate fi contactat prin următoarele

  • Facebook
  • Linkedin
  • Stare de nervozitate

Formatul numărului de urmărire a containerului Hanjin

Când expediați cu Hanjin Shipping, veți primi un număr de urmărire a containerului Hanjin cu formatul HJSU1234567, HJSU este prefixul Hanjin Shipping.

Hanjin Shipping are trei prefixe. Acestea sunt HJCU, SPKU, SENU și HJSU .

Aflați mai multe informații despre numărul de urmărire a containerului Hanjin Shipping din imaginea de mai jos.
urmărirea containerelor hanjin

Centrul de ajutor pentru urmărirea containerelor Hanjin

Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor Hanjin, trimiteți problema aici, vă vom ajuta cât mai curând posibil.
Declarați : NU putem contacta transportatorul sau alții în numele dvs., vă putem ajuta doar să vă urmăriți pachetul cu numărul de urmărire Hanjin Container pe sistemul oficial de urmărire.

Vă rugăm să ne informați, vom încerca să urmărim starea pentru dvs. Cu toate acestea, nu putem contacta în numele dvs. în legătură cu orice problemă de expediere. Pentru orice asistență, vă rugăm să contactați echipa lor oficială de asistență.

Link-uri utile

Urmăriți mai multe transporturi de containere