HANJIN Containerverzending Volgen,Track HANJIN Container (24 Hrs)

Voer hieronder uw Hanjin-containervolgnummer in , moet het formaat HJSU1234567 hebben, ontvang de realtime Hanjin-containerstatus.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Over Hanjin Shipping:

hanjin volgenHanjin Shipping is Korea’s grootste en een van ‘s werelds top tien containervervoerders die zo’n 60 lijn- en tramperdiensten over de hele wereld exploiteert en jaarlijks meer dan 100 miljoen ton vracht vervoert. De vloot bestaat uit zo’n 200 containerschepen, bulk- en LNG-tankers.

Hanjin Shipping , een werkmaatschappij van Hanjin Shipping Holdings, heeft eigen dochterondernemingen die zich toeleggen op zeetransport, terminalexploitatie, scheepsbeheer, scheepsreparatie en 3PL die verschillende klanten over de hele wereld bedient.

Met 6.000 medewerkers in 60 verschillende landen en 230 vestigingen bouwt Hanjin Shipping aan haar wereldwijde logistieke netwerk, dat ook wordt ondersteund door de 13 speciale terminals van het bedrijf in de belangrijkste hubhavens ter wereld en 6 logistieke basissen in het binnenland.

Hulp bij het volgen van Hanjin

  • Als u problemen heeft met ons containervolgsysteem, volg dan uw container rechtstreeks op de Hanjin Shipping-website .
  • Als u geen trackinginformatie van de officiële website van Hanjin krijgt, kunt u beter contact met hen opnemen .

Intestinaal nieuws

Neem contact op met Hanjin op sociale media

Hanjin is bereikbaar via het volgende:

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Hanjin-formaat voor trackingnummer van containers

Wanneer u met Hanjin Shipping verzendt, krijgt u een Hanjin-containertrackingnummer met het formaat HJSU1234567, HJSU is het voorvoegsel van Hanjin Shipping.

Hanjin Shipping heeft drie voorvoegsels. Dit zijn HJCU, SPKU, SENU en HJSU .

Weet meer Hanjin Shipping container tracking nummer informatie uit onderstaande afbeelding.
hanjin-containertracking

Helpcentrum van Hanjin Container Tracking

Als je een probleem hebt met ons Hanjin Container Tracking-systeem, dien dan hier je probleem in, we zullen je zo snel mogelijk helpen.
Verklaren : We kunnen GEEN contact opnemen met de vervoerder of anderen namens u, we kunnen u alleen helpen uw pakket te volgen met uw Hanjin Container-trackingnummer op het officiële trackingsysteem.

Laat het ons weten, we zullen proberen de status voor u te volgen. We kunnen echter geen namens u contact opnemen met betrekking tot problemen met de verzending. Neem voor ondersteuning contact op met hun officiële ondersteuningsteam.

handige links

Meer containerzendingen volgen