GRIMALDI Gjurmimi I Kontejnerëve,Track GRIMALDI Container (24 Hrs)

Futni numrin tuaj të gjurmimit të kontejnerit Grimaldi më poshtë, duhet të ketë formatin GCNU1234567, të merrni statusin e kontejnerit Grimaldi në kohë reale.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Rreth Grimaldit

gjurmimi i grimalditI themeluar në vitin 1947, Grimaldi është një grup logjistik shumëkombëtar plotësisht i integruar i specializuar në transportin detar të makinave, ngarkesave rrotulluese, kontejnerëve dhe pasagjerëve.

Në pronësi të plotë të familjes Grimaldi, Grupi drejtohet nga Gianluca dhe Emanuele Grimaldi, djemtë e themeluesit Guido dhe kunati i tyre Diego Pacella.

Uebfaqja zyrtare: www.grimaldi.napoli.it

Ndihmë për gjurmimin e Grimaldi

  • Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të kontejnerëve, ju lutemi gjurmoni kontejnerin tuaj direkt në faqen e internetit të Grimaldi .
  • Nëse nuk merrni informacion gjurmimi nga faqja zyrtare e Grimaldi, më mirë të kontaktoni Grimaldi .

Kontaktoni Grimaldi në mediat sociale

Grimaldi mund të kontaktohet përmes sa vijon

  • Facebook
  • Linkedin
  • Cicëroj

Formati i numrit të përcjelljes së kontejnerit Grimaldi

Kur dërgoni me Grimaldi, do të merrni një numër gjurmues të kontejnerit Grimaldi me formatin GCNU1234567, GCNU është prefiksi i Grimaldi. Mësoni më shumë informacion mbi numrin e gjurmimit të kontejnerëve Grimaldi nga fotografia e mëposhtme.
gjurmimi i kontejnerëve grimaldi

Qendra e Ndihmës për Ndjekjen e Kontejnerëve Grimaldi

Nëse keni probleme me sistemin tonë të përcjelljes së kontejnerëve Grimaldi, paraqisni problemin tuaj këtu, ne do t’ju ndihmojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Deklaroni : Ne NUK mund të kontaktojmë operatorin ose të tjerët në emrin tuaj, ne mund t’ju ndihmojmë të gjurmoni paketën tuaj vetëm me numrin tuaj të përcjelljes së kontejnerit Grimaldi në sistemin zyrtar të gjurmimit.

Ju lutemi na njoftoni, ne do të përpiqemi të gjurmojmë statusin për ju. Megjithatë, ne nuk mund të kontaktojmë në emër tuaj në lidhje me ndonjë problem të dërgesës. Për çdo mbështetje, ju lutemi kontaktoni me ekipin e tyre zyrtar të mbështetjes.

Lidhje të dobishme

Ndiqni më shumë dërgesa me kontejnerë