GRIMALDI Urmărirea Expedierii Containerelor,Track GRIMALDI Container (24 Hrs)

Introduceți numărul de urmărire al containerului Grimaldi de mai jos, ar trebui să aibă formatul GCNU1234567, obțineți starea containerului Grimaldi în timp real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Despre Grimaldi

urmărire grimaldiÎnființat în 1947, Grimaldi este un grup multinațional de logistică complet integrat, specializat în transportul maritim de mașini, mărfuri rulante, containere și pasageri.

Deținut în totalitate de familia Grimaldi, Grupul este condus de Gianluca și Emanuele Grimaldi, fiii fondatorului Guido, și de cumnatul lor Diego Pacella.

Site oficial: www.grimaldi.napoli.it

Ajutor pentru urmărirea Grimaldi

  • Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor, vă rugăm să urmăriți containerul direct pe site-ul Grimaldi .
  • Dacă nu primiți informații de urmărire de pe site-ul oficial Grimaldi, ar fi bine să contactați Grimaldi .

Contactați Grimaldi pe Social Media

Grimaldi poate fi contactat prin următoarele

  • Facebook
  • Linkedin
  • Stare de nervozitate

Formatul numărului de urmărire al containerului Grimaldi

Când expediați cu Grimaldi, veți primi un număr de urmărire a containerului Grimaldi cu formatul GCNU1234567, GCNU este prefixul lui Grimaldi. Aflați mai multe informații despre numărul de urmărire a containerului Grimaldi din imaginea de mai jos.
urmărirea containerelor grimaldi

Centrul de ajutor al Urmăririi Containerelor Grimaldi

Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor Grimaldi, trimiteți problema aici, vă vom ajuta cât mai curând posibil.
Declarare : NU putem contacta transportatorul sau alții în numele dvs., vă putem ajuta doar să vă urmăriți pachetul cu numărul de urmărire Grimaldi Container pe sistemul de urmărire oficial.

Vă rugăm să ne informați, vom încerca să urmărim starea pentru dvs. Cu toate acestea, nu putem contacta în numele dvs. în legătură cu orice problemă de expediere. Pentru orice asistență, vă rugăm să contactați echipa lor oficială de asistență.

Link-uri utile

Urmăriți mai multe transporturi de containere