GRIMALDI Containerverzending Volgen,Track GRIMALDI Container (24 Hrs)

Voer hieronder uw Grimaldi-containertrackingnummer in , moet het formaat GCNU1234567 hebben, ontvang de realtime Grimaldi-containerstatus.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Over Grimaldi

grimaldi volgenGrimaldi , opgericht in 1947, is een volledig geïntegreerde multinationale logistieke groep die gespecialiseerd is in maritiem transport van auto’s, rollende lading, containers en passagiers.

De groep is volledig eigendom van de familie Grimaldi en wordt geleid door Gianluca en Emanuele Grimaldi, zonen van de oprichter Guido, en hun zwager Diego Pacella.

Officiële website: www.grimaldi.napoli.it

Hulp bij het volgen van Grimaldi

  • Als u problemen heeft met ons containervolgsysteem, volg dan uw container rechtstreeks op de Grimaldi-website .
  • Als u geen trackinginformatie van de officiële website van Grimaldi krijgt, kunt u beter contact opnemen met Grimaldi .

Neem contact op met Grimaldi op sociale media

Grimaldi is bereikbaar via:

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Grimaldi-formaat voor trackingnummer van containers

Wanneer u met Grimaldi verzendt, ontvangt u een Grimaldi-containertrackingnummer met het formaat GCNU1234567, GCNU is het voorvoegsel van Grimaldi. Ken meer Grimaldi-containervolgnummerinformatie van onderstaande afbeelding.
grimaldi-containertracking

Helpcentrum van Grimaldi Container Tracking

Indien u een probleem heeft met ons Grimaldi Container Tracking systeem, geef uw probleem dan hier door, wij helpen u zo snel mogelijk verder.
Verklaren : We kunnen GEEN contact opnemen met de vervoerder of anderen namens u, we kunnen u alleen helpen uw pakket te volgen met uw Grimaldi Container-trackingnummer op het officiële trackingsysteem.

Laat het ons weten, we zullen proberen de status voor u te volgen. We kunnen echter geen namens u contact opnemen met betrekking tot problemen met de verzending. Neem voor ondersteuning contact op met hun officiële ondersteuningsteam.

handige links

Meer containerzendingen volgen