GRIMALDI Seguiment De Contenidors,Track GRIMALDI Container (24 Hrs)

Introduïu el vostre número de seguiment del contenidor Grimaldi a continuació, hauria de tenir el format GCNU1234567, obteniu l’estat del contenidor Grimaldi en temps real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Sobre Grimaldi

seguiment de grimaldiFundat el 1947, Grimaldi és un grup logístic multinacional totalment integrat especialitzat en el transport marítim de cotxes, càrrega rodant, contenidors i passatgers.

Propietat íntegrament de la família Grimaldi, el grup està liderat per Gianluca i Emanuele Grimaldi, fills del fundador Guido, i el seu cunyat Diego Pacella.

Lloc web oficial: www.grimaldi.napoli.it

Ajuda de seguiment de Grimaldi

  • Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors, feu un seguiment del vostre contenidor directament al lloc web de Grimaldi .
  • Si no obteniu informació de seguiment del lloc web oficial de Grimaldi, és millor que us poseu en contacte amb Grimaldi .

Contacta amb Grimaldi a les xarxes socials

Es pot contactar amb Grimaldi a través del següent

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Format del número de seguiment del contenidor Grimaldi

Quan envieu l’enviament amb Grimaldi, obtindreu un número de seguiment del contenidor de Grimaldi amb el format GCNU1234567, GCNU és el prefix de Grimaldi. Obteniu més informació sobre el número de seguiment del contenidor Grimaldi a la imatge següent.
seguiment de contenidors grimaldi

Centre d’ajuda de Seguiment de Contenidors Grimaldi

Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors Grimaldi, envieu el vostre problema aquí, us ajudarem el més aviat possible.
Declarar : NO podem contactar amb el transportista o altres en nom vostre, només us podem ajudar a fer el seguiment del vostre paquet amb el vostre número de seguiment de Grimaldi Container al sistema de seguiment oficial.

Si us plau, fes-nos-ho saber, intentarem fer un seguiment de l’estat. No obstant això, no ens podem posar en contacte en nom teu pel que fa a qualsevol problema d’enviament. Per a qualsevol assistència, posa’t en contacte amb el seu equip d’assistència oficial.

links útils

Feu un seguiment de més enviaments de contenidors