FESCO Urmărirea Expedierii Containerelor,Track FESCO Container (24 Hrs)

Introduceți numărul de urmărire al containerului FESCO mai jos, ar trebui să aibă formatul FESU1234567, obțineți starea containerului FESCO în timp real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Despre FESCO

urmărire fescoFESCO Transportation Group (în rusă: Fesco, tr. FESCO Group) este cel mai mare operator de transport intermodal din Rusia, care oferă clienților săi o gamă largă de servicii și soluții logistice, inclusiv transport maritim, transport feroviar și manipulare portuară, prin intermediul a peste 70 de birouri de vânzări. situat în întreaga lume. Compania de bază a Grupului FESCO este FESCO Shipping Company. FESCO Group are sediul la Moscova.

Ajutor de urmărire FESCO

  • Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor, vă rugăm să urmăriți containerul direct pe site-ul web FESCO .
  • Dacă nu primiți informații de urmărire de pe site-ul oficial FESCO, ar fi bine să contactați FESCO .

Formatul numărului de urmărire a containerului FESCO

Când expediați cu FESCO, veți primi un număr de urmărire a containerului acl cu formatul FESU1234567, FESU este prefixul FESCO. FESCO are două prefixe, acestea sunt FESU și FCCU . Aflați mai multe informații despre numărul de urmărire a containerului FESCO din imaginea de mai jos.
urmărirea containerelor fesco

Centrul de ajutor al FESCO Container Tracking

Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor FESCO, trimiteți problema aici, vă vom ajuta cât mai curând posibil.
Declarați : NU putem contacta transportatorul sau alții în numele dvs., vă putem ajuta doar să vă urmăriți pachetul cu numărul de urmărire al containerului FESCO pe sistemul de urmărire oficial.

Vă rugăm să ne informați, vom încerca să urmărim starea pentru dvs. Cu toate acestea, nu putem contacta în numele dvs. în legătură cu orice problemă de expediere. Pentru orice asistență, vă rugăm să contactați echipa lor oficială de asistență.

Link-uri utile

Urmăriți mai multe transporturi de containere