FESCO Praćenje Kontejnera,Track FESCO Container (24 Hrs)

Unesite broj za praćenje FESCO kontejnera ispod, trebao bi imati format FESU1234567, dobiti status FESCO kontejnera u stvarnom vremenu.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O FESCO-u

fesko praćenjeFESCO Transportation Group (ruski: Fesco, tr. FESCO Group) je najveći intermodalni transportni operater u Rusiji, koji svojim klijentima pruža širok raspon usluga i logističkih rješenja, uključujući pomorski transport, željeznički transport i lučko rukovanje putem više od 70 prodajnih ureda smještenih diljem svijeta. Osnovna tvrtka FESCO grupe je FESCO Shipping Company. FESCO Grupa ima sjedište u Moskvi.

FESCO pomoć za praćenje

  • Ako imate problema s našim sustavom praćenja kontejnera, pratite svoj kontejner izravno na FESCO web stranici .
  • Ako ne dobijete podatke o praćenju sa službene web stranice FESCO-a, bolje kontaktirajte FESCO .

FESCO format broja za praćenje kontejnera

Kada šaljete s FESCO-om, dobit ćete broj za praćenje acl kontejnera u formatu FESU1234567, FESU je FESCO-ov prefiks. FESCO ima dva prefiksa, to su FESU i FCCU . Saznajte više informacija o broju za praćenje FESCO kontejnera sa slike ispod.
praćenje fesco kontejnera

Centar za pomoć FESCO Container Trackinga

Ako imate problema s našim FESCO sustavom za praćenje kontejnera, pošaljite svoj problem ovdje, pomoći ćemo vam što je prije moguće.
Izjava : NE možemo kontaktirati prijevoznika ili druge u vaše ime, možemo vam samo pomoći da pratite svoj paket pomoću vašeg broja za praćenje FESCO kontejnera na službenom sustavu praćenja.

Obavijestite nas, pokušat ćemo pratiti status umjesto vas. Međutim, ne možemo kontaktirati u vaše ime u vezi bilo kakvog problema s pošiljkom. Za bilo kakvu podršku obratite se njihovom službenom timu za podršku.

korisni linkovi

Pratite više kontejnerskih pošiljaka