FESCO Seguiment De Contenidors,Track FESCO Container (24 Hrs)

Introduïu el vostre número de seguiment del contenidor FESCO a continuació, hauria de tenir el format FESU1234567, obteniu l’estat del contenidor FESCO en temps real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Sobre FESCO

seguiment de fescoFESCO Transportation Group (en rus: Fesco, tr. FESCO Group) és l’operador de transport intermodal més gran de Rússia, que ofereix als seus clients una àmplia gamma de serveis i solucions logístiques, com ara transport marítim, transport ferroviari i manipulació portuària a través de més de 70 oficines de vendes. situats arreu del món. L’empresa base del grup FESCO és FESCO Shipping Company. FESCO Group té la seu a Moscou.

Ajuda de seguiment de FESCO

  • Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors, feu un seguiment del vostre contenidor directament al lloc web de FESCO .
  • Si no obteniu informació de seguiment del lloc web oficial de FESCO, és millor que us poseu en contacte amb FESCO .

Format del número de seguiment de contenidors FESCO

Quan envieu amb FESCO, obtindreu un número de seguiment del contenidor acl amb el format FESU1234567, FESU és el prefix de FESCO. FESCO té dos prefixos, són FESU i FCCU . Obteniu més informació sobre el número de seguiment de contenidors FESCO a la imatge següent.
seguiment de contenidors fesco

Centre d’ajuda de FESCO Container Tracking

Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors FESCO, envieu el vostre problema aquí, us ajudarem el més aviat possible.
Declarar : NO podem contactar amb el transportista o altres en nom vostre, només us podem ajudar a fer el seguiment del vostre paquet amb el vostre número de seguiment de contenidors FESCO al sistema de seguiment oficial.

Si us plau, fes-nos-ho saber, intentarem fer un seguiment de l’estat. No obstant això, no ens podem posar en contacte en nom teu pel que fa a qualsevol problema d’enviament. Per a qualsevol assistència, posa’t en contacte amb el seu equip d’assistència oficial.

links útils

Feu un seguiment de més enviaments de contenidors