EVERGREEN Праћење Контејнера,Track EVERGREEN Container (24 Hrs)

Унесите свој Евергреен број за праћење испод, добијте информације о испоруци уживо помоћу нашег система за експресно праћење.

О Евергреен Маринеу

зимзелено праћењеОд свог оснивања од стране др Иунг-Фа Цханга 1. септембра 1968. године, Евергреен Марине Цорп (ЕМЦ) је обезбедио своје место у историји бродарства. Од тих раних дана, не само да је опстала, већ је и позитивно напредовала на труду и истрајности, па до данас има флоту од преко 160 контејнерских бродова. И по величини своје флоте и по капацитету утовара терета, ЕМЦ се сврстава међу водеће светске међународне бродарске компаније.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Веб-сајт: ввв.евергреен-марине.цом

Помоћ за праћење Евергреен

Евергреен Марине Невс

  • Да фалсификује бренд ЕВЕРГРЕЕН ЛИНЕ у Кини

Контактирајте Евергреен на друштвеним мрежама

Евергреен се може контактирати путем следећег

  • Фејсбук
  • Линкедин
  • Твиттер

Формат броја за праћење Евергреен контејнера

Када шаљете са Евергреен-ом, добићете Евергреен број за праћење контејнера у формату ЕМЦУ1234567, ЕМЦУ је Евергреен-ов префикс. Сазнајте више информација о броју за праћење Евергреен контејнера са слике испод. Евергреен Марине има три префикса. То су ЕГХУ , ЕГСУ , ЕИСУ , ЕМЦУ, УГМУ и ХМЦУ.
праћење зимзеленог контејнера

Повезано праћење

Центар за помоћ Евергреен Трацкинг

Ако имате проблема са нашим Евергреен Трацкинг системом, пошаљите свој проблем овде, ми ћемо вам помоћи у најкраћем могућем року.
Изјавите : НЕ можемо контактирати превозника или друге у ваше име, можемо вам само помоћи да пратите свој пакет помоћу вашег Евергреен броја за праћење на званичном систему за праћење.

Обавестите нас, покушаћемо да пратимо статус за вас. Међутим, не можемо да контактирамо у ваше име у вези са било каквим проблемом испоруке. За било какву подршку контактирајте њихов званични тим за подршку.

Корисни линкови

Пратите више контејнерских пошиљки