EVERGREEN Containerverzending Volgen,Track EVERGREEN Container (24 Hrs)

Typ hieronder uw Evergreen-trackingnummer en ontvang live leveringsinformatie met ons expresvolgsysteem.

Over Evergreen Marine

groenblijvende trackingSinds de oprichting door Dr. Yung-Fa Chang op 1 september 1968 heeft Evergreen Marine Corp (EMC) haar plaats in de scheepvaartgeschiedenis veiliggesteld. Sinds die begindagen heeft het niet alleen overleefd, maar gedijde het ook positief op hard werken en doorzettingsvermogen, tot op de dag van vandaag beschikt het over een vloot van meer dan 160 containerschepen. Zowel wat betreft de omvang van zijn vloot als zijn laadcapaciteit, behoort EMC tot de leidende internationale rederijen ter wereld.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Website: www.evergreen-marine.com

Hulp bij het volgen van Evergreen

  • Als u problemen heeft met ons containervolgsysteem, volg dan uw container rechtstreeks op de Evergreen-website .
  • Als u geen trackinginformatie van de officiële website van Evergreen krijgt, kunt u beter contact opnemen met Evergreen .

Evergreen Marine Nieuws

  • Om het merk EVERGREEN LINE in China te vervalsen

Neem contact op met Evergreen op sociale media

Evergreen is bereikbaar via:

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Formaat van Evergreen-containertrackingnummer

Wanneer u met Evergreen verzendt, ontvangt u een Evergreen-containertrackingnummer met het formaat EMCU1234567, EMCU is het voorvoegsel van Evergreen. Ken meer informatie over het volgnummer van Evergreen-containers uit de onderstaande afbeelding. Evergreen Marine heeft drie voorvoegsels. Dit zijn EGHU , EGSU , EISU , EMCU, UGMU en HMCU.
groenblijvende containertracking

Gerelateerde tracking

Helpcentrum van Evergreen Tracking

Als je een probleem hebt met ons Evergreen Tracking-systeem, dien dan hier je probleem in, we zullen je zo snel mogelijk helpen.
Verklaren : We kunnen GEEN contact opnemen met de vervoerder of anderen namens u, we kunnen u alleen helpen uw pakket te volgen met uw Evergreen-trackingnummer op het officiële trackingsysteem.

Laat het ons weten, we zullen proberen de status voor u te volgen. We kunnen echter geen namens u contact opnemen met betrekking tot problemen met de verzending. Neem voor ondersteuning contact op met hun officiële ondersteuningsteam.

handige links

Meer containerzendingen volgen