EVERGREEN Проследяване На Контейнер,Track EVERGREEN Container (24 Hrs)

Въведете вашия номер за проследяване на Evergreen по-долу, получете информация за доставка на живо с нашата експресна система за проследяване.

Относно Evergreen Marine

вечнозелено проследяванеОт създаването си от д-р Yung-Fa Chang на 1 септември 1968 г., Evergreen Marine Corp (EMC) си осигури своето място в историята на корабоплаването. От тези ранни дни той не само оцелява, но положително процъфтява благодарение на упорит труд и постоянство, докато днес може да се похвали с флот от над 160 контейнеровоза. Както по отношение на големината на своя флот, така и по отношение на товароносимостта си, EMC се нарежда сред водещите международни корабни компании в света.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Уебсайт: www.evergreen-marine.com

Помощ за проследяване на Evergreen

  • Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери, моля, проследете контейнера си директно на уебсайта на Evergreen .
  • Ако не получите информация за проследяване от официалния уебсайт на Evergreen, по-добре се свържете с Evergreen .

Evergreen Marine News

  • За фалшифициране на марката EVERGREEN LINE в Китай

Свържете се с Evergreen в социалните медии

Можете да се свържете с Evergreen чрез следното

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Формат на номера за проследяване на контейнер Evergreen

Когато изпращате с Evergreen, ще получите номер за проследяване на контейнер Evergreen с формат EMCU1234567, EMCU е префиксът на Evergreen. Научете повече информация за номера за проследяване на контейнер Evergreen от снимката по-долу. Evergreen Marine има три префикса. Те са EGHU , EGSU , EISU , EMCU, UGMU и HMCU.
проследяване на вечнозелени контейнери

Свързано проследяване

Помощен център за проследяване на Evergreen

Ако имате проблем с нашата система за проследяване Evergreen, изпратете проблема си тук, ние ще ви помогнем възможно най-скоро.
Декларирайте : НЕ можем да се свържем с превозвач или други от ваше име, можем само да ви помогнем да проследите пакета си с вашия номер за проследяване Evergreen в официалната система за проследяване.

Моля, уведомете ни, ние ще се опитаме да проследим състоянието вместо вас. Въпреки това не можем да се свържем от ваше име по отношение на какъвто и да е проблем с пратката. За всякаква поддръжка, моля, свържете се с техния официален екип за поддръжка.

Полезни връзки

Проследявайте повече контейнерни пратки