DP WORLD Gjurmimi I Kontejnerëve,Track DP WORLD Container (24 Hrs)

Futni numrin tuaj të gjurmimit të kontejnerit DP World më poshtë, merrni statusin e kontejnerit NSICT në kohë reale.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Rreth DP World

Ndjekja e DP WorldNSICT (Nhava Sheva International Container Terminal) u krijua në 1997 dhe është partneriteti i parë privat-publik i Indisë në sektorin e porteve. Dikush mund të thotë me krenari se ndryshimi kolosal që NSICT solli në transportin indian ka qenë një helikë e fortë për rritjen e tregtisë së kontejnerëve, që India ka përjetuar që atëherë. Ndërsa NSICT filloi operimet shumë kohë më parë, ajo kurrë nuk e ka humbur rëndësinë e saj për vëllazërinë e transportit detar dhe sot ende ruan pozicionin e saj si porta e preferuar e kontejnerëve të Indisë shumë kohë pasi konkurrenca ka filluar.

Uebfaqja zyrtare: www.dpworldmumbai.com

DP World Tracking Help

  • Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të kontejnerëve, ju lutemi gjurmoni kontejnerin tuaj direkt në faqen e internetit të DP World .
  • Nëse nuk merrni informacion gjurmimi nga faqja zyrtare e NSICT, më mirë të kontaktoni DP World .

Kontaktoni DP World në mediat sociale

DP World mund të kontaktohet përmes sa vijon

  • Facebook
  • Linkedin
  • Cicëroj

Formati i numrit të përcjelljes së kontejnerëve botërorë DP

Kur dërgoni me NSICT, do të merrni një numër gjurmimi të kontejnerit NSICT me formatin XXXU1234567. Mësoni më shumë informacione për numrin e përcjelljes së kontejnerëve NSICT nga fotografia e mëposhtme.
gjurmimi i kontejnerëve nsict

Qendra e ndihmës e DP World Container Tracking

Nëse keni probleme me sistemin tonë të përcjelljes së kontejnerëve DP World, paraqisni problemin tuaj këtu, ne do t’ju ndihmojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Deklaroni : Ne NUK mund të kontaktojmë operatorin ose të tjerët në emrin tuaj, ne mund t’ju ndihmojmë të gjurmoni paketën tuaj vetëm me numrin tuaj të ndjekjes së DP World Container në sistemin zyrtar të gjurmimit.

Ju lutemi na njoftoni, ne do të përpiqemi të gjurmojmë statusin për ju. Megjithatë, ne nuk mund të kontaktojmë në emër tuaj në lidhje me ndonjë problem të dërgesës. Për çdo mbështetje, ju lutemi kontaktoni me ekipin e tyre zyrtar të mbështetjes.

Lidhje të dobishme

Ndiqni më shumë dërgesa me kontejnerë