Dong Fang Gjurmimi I Kontejnerëve,Track Dong Fang Container (24 Hrs)

Futni numrin tuaj të ndjekjes së kontejnerit Dong Fang më poshtë, duhet të ketë formatin DFOU1234567, të merrni statusin e kontejnerit Dong Fang në kohë reale.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Rreth Dong Fang International Asset Management Ltd

gjurmimi i kontejnerit dong fangDong Fang janë themeluar në vitin 1997. Dong Fang është një kompani ndërkombëtare e qiradhënies, tregtisë dhe menaxhimit të kontejnerëve me bazë në Hong Kong. Madhësia e flotës së kontejnerëve të Dong Fang tejkaloi 700,000 TEU dhe Dong Fang ofron të gjitha llojet e marrëveshjeve të qiradhënies, duke përfshirë qiratë operative afatgjata, qiratë kryesore dhe blerjet me qira, etj. Flota e kontejnerëve të Dong Fang përbëhet kryesisht nga 20′ standarde të thata, 40′ standarde të thata, 40 Kontejnerët frigoriferikë me kub të lartë dhe 40′ të lartë. Ne gjithashtu angazhohemi në investimin e 3 fabrikave të prodhimit të kontejnerëve në Kinën kontinentale (Jinzhou, Lianyungang dhe Nansha).

Uebfaqja zyrtare: www.dongfang.com.hk

Ndihmë për gjurmimin e Dong Fang

  • Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të kontejnerëve, ju lutemi gjurmoni kontejnerin tuaj direkt në faqen e internetit të Dong Fang .
  • Nëse nuk merrni asnjë informacion gjurmimi nga faqja zyrtare e Dong Fang, më mirë të kontaktoni Dong Fang .

Formati i numrit të përcjelljes së kontejnerit Dong Fang

Kur dërgoni me Dong Fang, do të merrni një numër përcjellës të kontejnerit Dong Fang me format DFOU1234567, DFOU është prefiksi i Dong Fang.

Dong Fang kanë dy parashtesa, ato janë DFOU dhe DFSU .

Mësoni më shumë informacion mbi numrin e përcjelljes së kontejnerit Dong Fang nga fotografia e mëposhtme.
gjurmimi i kontejnerit dong fang

Qendra e ndihmës për gjurmimin e kontejnerëve të Dong Fang

Nëse keni probleme me sistemin tonë të përcjelljes së kontejnerëve Dong Fang, paraqisni problemin tuaj këtu, ne do t’ju ndihmojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Deklaroni : Ne NUK mund të kontaktojmë transportuesin ose të tjerët në emrin tuaj, ne mund t’ju ndihmojmë të gjurmoni paketën tuaj vetëm me numrin tuaj të përcjelljes së kontejnerit Dong Fang në sistemin zyrtar të gjurmimit.

Ju lutemi na njoftoni, ne do të përpiqemi të gjurmojmë statusin për ju. Megjithatë, ne nuk mund të kontaktojmë në emër tuaj në lidhje me ndonjë problem të dërgesës. Për çdo mbështetje, ju lutemi kontaktoni me ekipin e tyre zyrtar të mbështetjes.

Lidhje të dobishme

Ndiqni më shumë dërgesa me kontejnerë