DELMAS Gjurmimi I Kontejnerëve,Track DELMAS Container (24 Hrs)

Futni numrin tuaj të përcjelljes së kontejnerit Delmas më poshtë, duhet të ketë formatin DVRU1234567, të merrni statusin e kontejnerit Delmas në kohë reale.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Rreth Delmas

ndjekja e delmasitDELMAS është e specializuar në transportin global detar të mallrave drejt dhe nga Afrika. Por kompania e tyre është shumë më tepër sesa vetëm për të shitur lojëra elektronike gjenerike të kontejnerëve. Delmas krenohemi që ofrojmë një prekje njerëzore duke u fokusuar në shërbimet e transportit të aksesueshëm dhe personal, të kombinuara me shërbimin e shkëlqyer ndaj klientit dhe ekspertizën lokale.

Ndihmë për ndjekjen e Delmas

  • Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të kontejnerëve, ju lutemi gjurmoni kontejnerin tuaj direkt në faqen e internetit të Delmas .
  • Nëse nuk merrni informacione gjurmimi nga faqja zyrtare e Delmas, më mirë të kontaktoni Delmas .

Kontaktoni Delmasin në rrjetet sociale

Delmas mund të kontaktohet në vijim

  • Facebook
  • Linkedin
  • Cicëroj

Formati i numrit të përcjelljes së kontejnerit Delmas

Kur dërgoni me Delmas, do të merrni një numër përcjellës të kontejnerit delmas me formatin DVRU1234567, DVRU është prefiksi i Delmas. Mësoni më shumë informacione për numrin e përcjelljes së kontejnerëve Delmas nga fotografia e mëposhtme.
ndjekja e kontejnerëve të delmasit

Qendra e Ndihmës së Ndjekjes së Kontejnerëve Delmas

Nëse keni probleme me sistemin tonë të përcjelljes Delmas, paraqisni problemin tuaj këtu, ne do t’ju ndihmojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Deklaroni : Ne NUK mund të kontaktojmë operatorin ose të tjerët në emrin tuaj, ne mund t’ju ndihmojmë të gjurmoni paketën tuaj vetëm me numrin tuaj të ndjekjes Delmas në sistemin zyrtar të gjurmimit.

Ju lutemi na njoftoni, ne do të përpiqemi të gjurmojmë statusin për ju. Megjithatë, ne nuk mund të kontaktojmë në emër tuaj në lidhje me ndonjë problem të dërgesës. Për çdo mbështetje, ju lutemi kontaktoni me ekipin e tyre zyrtar të mbështetjes.

Lidhje të dobishme

Ndiqni më shumë dërgesa me kontejnerë