DAL Urmărirea Expedierii Containerelor,Track DAL Container (24 Hrs)

Introduceți numărul de urmărire al containerului DAL de mai jos, ar trebui să aibă formatul DAYU1234567, obțineți starea containerului DAL în timp real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Despre DAL German Africa Lines

de urmărireDAL Deutsche Afrika-Linien este una dintre cele mai respectate companii de transport maritim care operează cu accent pe Africa.
DAL combină valorile tradiționale cu gândirea modernă și se mândrește cu furnizarea de servicii de înaltă calitate și de încredere tuturor clienților săi.

Site oficial: www.dal.biz

Ajutor de urmărire DAL

  • Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor, vă rugăm să urmăriți containerul direct pe site-ul web DAL .
  • Dacă nu primiți informații de urmărire de pe site-ul oficial al DAL, ar fi bine să contactați DAL .

Formatul numărului de urmărire al containerului DAL

Când expediați cu DAL, veți primi un număr de urmărire a containerului DAL cu formatul DAYU1234567, DAYU este prefixul DAL. DAL are două prefixe, acestea sunt DAYU ȘI DDCU . Aflați mai multe informații despre numărul de urmărire al containerului DAL din imaginea de mai jos.
urmărirea containerului

Centrul de ajutor pentru urmărirea containerelor DAL

Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor DAL, trimiteți problema aici, vă vom ajuta cât mai curând posibil.
Declarare : NU putem contacta transportatorul sau alții în numele dvs., vă putem ajuta doar să vă urmăriți pachetul cu numărul dvs. de urmărire DAL Container pe sistemul de urmărire oficial.

Vă rugăm să ne informați, vom încerca să urmărim starea pentru dvs. Cu toate acestea, nu putem contacta în numele dvs. în legătură cu orice problemă de expediere. Pentru orice asistență, vă rugăm să contactați echipa lor oficială de asistență.

Link-uri utile

Urmăriți mai multe transporturi de containere