CSAV NORASIA Praćenje Kontejnera,Track CSAV NORASIA Container (24 Hrs)

U nastavku unesite svoj broj za praćenje CSAV Norasia spremnika , trebao bi imati format NSLU1234567, dohvatite status CSAV Norasia spremnika u stvarnom vremenu.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O CSAV Norasia

csav norasia praćenje kontejneraCompañía Sudamericana de Vapores (CSAV ) je čileanska brodarska kompanija. Osnovana 1872. godine, jedna je od najstarijih brodarskih kompanija na svijetu i trenutno jedna od najvećih u Latinskoj Americi.

Godine 1999. brazilska brodarska tvrtka Libra i urugvajska tvrtka aMontemar Marítima SA postale su dio CSAV-a i tako učvrstile snažnu prisutnost duž istočne obale Južne Amerike prema glavnim odredištima u svijetu. S druge strane, integracijom CSAV – a i Norasia u lipnju 2000., Tvrtka je uspjela ući na glavne rute istok-zapad. Trenutno CSAV Norasia posluje u više od 50 zemalja i ima izravne polaske iz glavnih luka Azije, Europe, Indije i Bliskog istoka.

Službena web stranica: www.csavnorasia.com

Pomoć za praćenje CSAV Norasia

Kontaktirajte CSAV Norasia na društvenim medijima

CSAV Norasia možete kontaktirati putem sljedećeg

  • Facebook
  • Linkedin
  • Cvrkut

Format broja za praćenje kontejnera CSAV Norasia

Kada šaljete s CSAV-om, dobit ćete broj za praćenje kontejnera CSAV Norasia u formatu NSLU1234567, NSLU je prefiks CSAV Norasia. Saznajte više informacija o broju za praćenje CSAV kontejnera sa slike ispod.
csav norasia praćenje kontejnera

Centar za pomoć praćenja kontejnera CSAV Norasia

Ako imate problema s našim CSAV Norasia sustavom za praćenje kontejnera, pošaljite svoj problem ovdje, pomoći ćemo vam što je prije moguće.
Izjava : NE možemo kontaktirati prijevoznika ili druge u vaše ime, možemo vam samo pomoći da pratite svoj paket pomoću broja za praćenje CSAV Norasia kontejnera na službenom sustavu praćenja.

Obavijestite nas, pokušat ćemo pratiti status umjesto vas. Međutim, ne možemo kontaktirati u vaše ime u vezi bilo kakvog problema s pošiljkom. Za bilo kakvu podršku obratite se njihovom službenom timu za podršku.

korisni linkovi

Pratite više kontejnerskih pošiljaka