CSAV NORASIA Проследяване На Контейнер,Track CSAV NORASIA Container (24 Hrs)

Въведете номера за проследяване на вашия контейнер CSAV Norasia по-долу, трябва да има формат NSLU1234567, получете състоянието на контейнера CSAV Norasia в реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Относно CSAV Norasia

проследяване на контейнер csav norasiaCompañía Sudamericana de Vapores ( CSAV ) е чилийска корабна компания. Основана през 1872 г., тя е една от най-старите корабни компании в света и в момента една от най-големите в Латинска Америка.

През 1999 г. бразилската корабна компания Libra и уругвайската компания aMontemar Marítima SA станаха част от CSAV и по този начин консолидираха силно присъствие по източното крайбрежие на Южна Америка към основните дестинации в света. На свой ред, чрез интегрирането на CSAV и Norasia през юни 2000 г., компанията успя да навлезе в основните маршрути Изток-Запад. В момента CSAV Norasia работи в повече от 50 страни и има директни заминавания от основните пристанища на Азия, Европа, Индия и Близкия изток.

Официален уебсайт: www.csavnorasia.com

Помощ за проследяване на CSAV Norasia

  • Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери, моля, проследете контейнера си директно на уебсайта на CSAV Norasia .
  • Ако не получавате информация за проследяване от официалния уебсайт на CSAV Norasia, по-добре се свържете с CSAV Norasia .

Свържете се с CSAV Norasia в социалните медии

С CSAV Norasia можете да се свържете чрез следното

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Формат на номера за проследяване на контейнер CSAV Norasia

Когато изпращате с CSAV, ще получите номер за проследяване на контейнер CSAV Norasia с формат NSLU1234567, NSLU е префиксът на CSAV Norasia. Научете повече информация за номера за проследяване на CSAV контейнер от снимката по-долу.
проследяване на контейнер csav norasia

Помощен център за проследяване на контейнери на CSAV Norasia

Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери CSAV Norasia, изпратете проблема си тук, ние ще ви помогнем възможно най-скоро.
Декларирайте : НЕ можем да се свържем с превозвач или други от ваше име, можем само да ви помогнем да проследите пакета си с вашия номер за проследяване на CSAV Norasia Container в официалната система за проследяване.

Моля, уведомете ни, ние ще се опитаме да проследим състоянието вместо вас. Въпреки това не можем да се свържем от ваше име по отношение на какъвто и да е проблем с пратката. За всякаква поддръжка, моля, свържете се с техния официален екип за поддръжка.

Полезни връзки

Проследявайте повече контейнерни пратки