CSAV Праћење Контејнера,Track CSAV Container (24 Hrs)

Унесите свој број за праћење ЦСАВ контејнера испод, требало би да има формат ЦСВУ1234567, да добијете статус ЦСАВ контејнера у реалном времену.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

О ЦСАВ-у

цсав праћењеЦомпаниа Судамерицана де Вапорес ( ЦСАВ ) је чилеанска бродарска компанија. Основана 1872. године, једна је од најстаријих шпедиција на свету и тренутно једна од највећих у Латинској Америци.

ЦСАВ је корпорација која се котира на берзи од 1893. године. Углавном је специјализована за контејнерски транспорт, али нуди и посебне услуге, као што су поморски превоз течних и чврстих расутих терета, расхладних терета и аутомобила.

ЦСАВ је глобална компанија, која послује са више од 30 линијских услуга широм света (као и фидер услуга) и има комерцијално присуство у преко 80 земаља, остварујући више од 90% свог укупног прихода преко сопствених агенција.

Званичан веб-сајт: ввв.цсав.цом

Помоћ за праћење ЦСАВ-а

  • Ако имате проблема са нашим системом за праћење контејнера, пратите свој контејнер директно на ЦСАВ веб локацији .
  • Ако не добијете информације о праћењу са ЦСАВ званичног сајта, боље је да контактирате ЦСАВ .

ЦСАВ Невс

  • Хапаг-Ллоид, ЦСАВ разговарају о заједничким могућностима
  • ЦСАВ НОРАСИА Цоносур Сервице – Имбитуба позив

Контактирајте ЦСАВ на друштвеним мрежама

ЦСАВ се може контактирати путем следећег

  • Фејсбук
  • Линкедин
  • Твиттер

Формат броја за праћење ЦСАВ контејнера

Када шаљете са ЦСАВ-ом, добићете ЦСАВ број за праћење контејнера у формату ЦСВУ1234567, ЦСВУ је ЦСАВ-ов префикс. ЦСАВ има два префикса, ЦСВУ и ЛНКСУ . Сазнајте више информација о броју за праћење ЦСАВ контејнера са слике испод.
цсав праћење контејнера

Центар за помоћ за праћење ЦСАВ контејнера

Ако имате проблема са нашим ЦСАВ системом за праћење контејнера, пошаљите свој проблем овде, ми ћемо вам помоћи што је пре могуће.
Изјавите : НЕ можемо да контактирамо превозника или друге у ваше име, можемо само да вам помогнемо да пратите свој пакет помоћу броја за праћење вашег ЦСАВ контејнера на званичном систему за праћење.

Обавестите нас, покушаћемо да пратимо статус за вас. Међутим, не можемо да контактирамо у ваше име у вези са било каквим проблемом испоруке. За било какву подршку контактирајте њихов званични тим за подршку.

Корисни линкови

Пратите више контејнерских пошиљки