COSCO Gjurmimi I Kontejnerëve,Track COSCO Container (24 Hrs)

Shkruani numrin tuaj të përcjelljes COSCO më poshtë, merrni informacione për dërgimin e drejtpërdrejtë me sistemin tonë të gjurmimit ekspres.

Rreth COSCO

ndjekja e cosco-sChina Ocean Shipping Company (COSCO) , një nga ndërmarrjet më të mëdha shumëkombëshe në botë, është Grupi më i madh dhe lider në botë i Kinës i specializuar në transportin global, logjistikën moderne dhe ndërtimin dhe riparimin e anijeve, duke u renditur në vendin e 327-të në Fortune Global 500. E themeluar më 27 prill 1961, COSCO zotëron dhe kontrollon mbi 800 anije tregtare moderne me një tonazh total prej 56 milion DWT dhe një kapacitet mbajtës vjetor prej 400 milion ton. Linjat e transportit COSCO mbulojnë mbi 1600 porte në më shumë se 160 vende dhe rajone në mbarë botën, dhe madhësia e flotës së saj renditet e para në Kinë dhe e dyta në botë.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Ndihmë për përcjelljen e COSCO

  • Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të kontejnerëve, ju lutemi gjurmoni kontejnerin tuaj direkt në faqen e internetit të COSCO .
  • Nëse nuk merrni informacione gjurmimi nga faqja zyrtare e COSCO-s, më mirë kontaktoni COSCO-n.

COSCO News

Kontaktoni COSCO në mediat sociale

COSCO mund të kontaktohet përmes sa vijon

  • Facebook
  • Linkedin
  • Cicëroj

Formati i numrit të përcjelljes së kontejnerëve COSCO

Kur dërgoni me COSCO, do të merrni një numër përcjellës të kontejnerit COSCO me formatin CBHU1234567, CBHU është prefiksi i COSCO-s. Mësoni më shumë informacione për numrin e përcjelljes së kontejnerëve COSCO nga fotografia e mëposhtme.
gjurmimi i kontejnerëve cosco

Qendra e Ndihmës së Ndjekjes COSCO

Nëse keni probleme me sistemin tonë të përcjelljes COSCO, paraqisni problemin tuaj këtu, ne do t’ju ndihmojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Deklaroni : Ne NUK mund të kontaktojmë operatorin ose të tjerët në emrin tuaj, ne mund t’ju ndihmojmë të gjurmoni paketën tuaj vetëm me numrin tuaj të përcjelljes COSCO në sistemin zyrtar të gjurmimit.

Ju lutemi na njoftoni, ne do të përpiqemi të gjurmojmë statusin për ju. Megjithatë, ne nuk mund të kontaktojmë në emër tuaj në lidhje me ndonjë problem të dërgesës. Për çdo mbështetje, ju lutemi kontaktoni me ekipin e tyre zyrtar të mbështetjes.

Lidhje të dobishme

Ndiqni më shumë dërgesa me kontejnerë