COSCO Sledenje Vsebniku,Track COSCO Container (24 Hrs)

Spodaj vnesite svojo številko za sledenje COSCO in pridobite informacije o dostavi v živo z našim hitrim sistemom sledenja.

O COSCO

cosco sledenjeChina Ocean Shipping (Group) Company (COSCO) , eno največjih multinacionalnih podjetij na svetu, je največja kitajska in vodilna skupina na svetu, specializirana za globalni ladijski promet, sodobno logistiko ter gradnjo in popravilo ladij, na 327. mestu v Fortune Global 500. Podjetje COSCO, ustanovljeno 27. aprila 1961, ima v lasti in nadzoruje več kot 800 sodobnih trgovskih plovil s skupno tonažo 56 milijonov DWT in letno nosilnostjo 400 milijonov ton. Ladijske linije COSCO pokrivajo več kot 1.600 pristanišč v več kot 160 državah in regijah po vsem svetu, velikost flote pa je prva na Kitajskem in druga na svetu.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Pomoč pri sledenju COSCO

  • Če imate težave z našim sistemom za sledenje kontejnerjem, sledite svojemu kontejnerju neposredno na spletni strani COSCO .
  • Če na uradni spletni strani COSCO ne dobite nobenih informacij o sledenju, se obrnite na COSCO.

Novice COSCO

Obrnite se na COSCO na družbenih medijih

S COSCO lahko stopite v stik preko naslednjega

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Oblika sledilne številke kontejnerja COSCO

Ko pošiljate s COSCO, boste prejeli številko za sledenje kontejnerja COSCO v formatu CBHU1234567, CBHU je predpona COSCO. Izvedite več informacij o številki za sledenje kontejnerja COSCO na spodnji sliki.
cosco sledenje kontejnerjem

Center za pomoč COSCO Tracking

Če imate težave z našim sistemom za sledenje COSCO, jih sporočite tukaj in pomagali vam bomo v najkrajšem možnem času.
Izjava : NE moremo vzpostaviti stika s prevoznikom ali drugimi v vašem imenu, lahko vam samo pomagamo slediti paketu z vašo sledilno številko COSCO v uradnem sistemu za sledenje.

Prosimo, obvestite nas, poskušali bomo slediti statusu namesto vas. Vendar ne moremo stopiti v stik v vašem imenu v zvezi s kakršno koli težavo s pošiljko. Za kakršno koli podporo se obrnite na njihovo uradno ekipo za podporo.

Uporabne povezave

Sledite več kontejnerskim pošiljkam