CONCOR Urmărirea Expedierii Containerelor,Track CONCOR Container (24 Hrs)

Introduceți numărul de urmărire al containerului CONCOR de mai jos, ar trebui să aibă formatul CXNU1234567, obțineți starea containerului CONCOR în timp real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Despre CONCOR

urmărirea concorContainer Corporation of India Ltd. (CONCOR) , a fost înființată în martie 1988 în temeiul Companies Act și a început să funcționeze din noiembrie 1989, preluând rețeaua existentă de 7 ICD-uri de la Căile Ferate din India.

CONCOR se angajează să ofere clienților săi soluții logistice receptive, rentabile, eficiente și de încredere. Se străduiește să fie prima alegere pentru clienții săi. CONCOR este o organizație orientată spre client, orientată spre performanță, orientată spre rezultate, axată pe furnizarea de valoare pentru bani clienților săi.

Ajutor de urmărire CONCOR

  • Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor, vă rugăm să urmăriți containerul direct pe site-ul CONCOR .
  • Dacă nu primiți informații de urmărire de pe site-ul oficial CONCOR, ar fi bine să contactați CONCOR .

Contactați CONCOR pe Social Media

CONCOR poate fi contactat prin următoarele

  • Facebook
  • Linkedin
  • Stare de nervozitate

Formatul numărului de urmărire al containerului CONCOR

Când expediați cu CONCOR, veți primi un număr de urmărire a containerului CONCOR cu formatul CXNU1234567, CXNU este prefixul CONCOR. Aflați mai multe informații despre numărul de urmărire a containerului CONCOR din imaginea de mai jos.
urmărirea containerelor concor

Centrul de ajutor pentru urmărirea containerelor CONCOR

Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor CONCOR, trimiteți problema aici, vă vom ajuta cât mai curând posibil.
Declarare : NU putem contacta transportatorul sau alții în numele dvs., vă putem ajuta doar să vă urmăriți pachetul cu numărul de urmărire al containerului CONCOR pe sistemul de urmărire oficial.

Vă rugăm să ne informați, vom încerca să urmărim starea pentru dvs. Cu toate acestea, nu putem contacta în numele dvs. în legătură cu orice problemă de expediere. Pentru orice asistență, vă rugăm să contactați echipa lor oficială de asistență.

Link-uri utile

Urmăriți mai multe transporturi de containere