CONCOR Praćenje Kontejnera,Track CONCOR Container (24 Hrs)

U nastavku unesite broj za praćenje CONCOR kontejnera , trebao bi imati format CXNU1234567, dobiti status CONCOR kontejnera u stvarnom vremenu.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O CONCOR-u

concor praćenjeContainer Corporation of India Ltd. (CONCOR) osnovana je u ožujku 1988. prema Zakonu o trgovačkim društvima, a započela je s radom u studenom 1989. preuzimajući postojeću mrežu od 7 ICD-ova od indijskih željeznica.

CONCOR je predan pružanju odgovarajućih, isplativih, učinkovitih i pouzdanih logističkih rješenja svojim klijentima. Nastoji biti prvi izbor za svoje kupce. CONCOR je organizacija usmjerena na kupce, usmjerena na učinak, usmjerena na rezultate, usmjerena na pružanje vrijednosti za novac svojim klijentima.

Pomoć za praćenje CONCOR-a

  • Ako imate problema s našim sustavom praćenja kontejnera, pratite svoj kontejner izravno na web stranici CONCOR-a .
  • Ako ne dobijete informacije o praćenju sa službene web stranice CONCOR-a, bolje kontaktirajte CONCOR .

Kontaktirajte CONCOR na društvenim mrežama

CONCOR možete kontaktirati putem sljedećeg

  • Facebook
  • Linkedin
  • Cvrkut

Format broja za praćenje kontejnera CONCOR

Kada šaljete s CONCOR-om, dobit ćete CONCOR-ov broj za praćenje kontejnera u formatu CXNU1234567, CXNU je CONCOR-ov prefiks. Saznajte više informacija o broju za praćenje kontejnera CONCOR sa slike ispod.
concor praćenje kontejnera

Centar za pomoć CONCOR-ovog praćenja kontejnera

Ako imate problema s našim sustavom za praćenje kontejnera CONCOR, pošaljite svoj problem ovdje, pomoći ćemo vam što je prije moguće.
Izjava : NE možemo kontaktirati prijevoznika ili druge u vaše ime, možemo vam samo pomoći da pratite svoj paket pomoću broja za praćenje CONCOR kontejnera na službenom sustavu praćenja.

Obavijestite nas, pokušat ćemo pratiti status umjesto vas. Međutim, ne možemo kontaktirati u vaše ime u vezi bilo kakvog problema s pošiljkom. Za bilo kakvu podršku obratite se njihovom službenom timu za podršku.

korisni linkovi

Pratite više kontejnerskih pošiljaka