CONCOR Container Sporing,Track CONCOR Container (24 Hrs)

Indtast dit CONCOR containersporingsnummer nedenfor, skal have formatet CXNU1234567, få CONCOR containerstatus i realtid.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Om CONCOR

concor sporingContainer Corporation of India Ltd. (CONCOR) , blev indlemmet i marts 1988 under selskabsloven og startede driften fra november 1989 og overtog det eksisterende netværk af 7 ICD’er fra Indian Railways.

CONCOR er forpligtet til at levere lydhør, omkostningseffektiv, effektiv og pålidelig logistikløsning til sine kunder. Det stræber efter at være førstevalget for sine kunder. CONCOR er en kundefokuseret, præstationsdrevet, resultatorienteret organisation, fokuseret på at give værdi for pengene til sine kunder.

CONCOR Sporingshjælp

  • Hvis du har problemer med vores containersporingssystem, bedes du spore din container direkte på CONCORs hjemmeside .
  • Hvis du ikke får nogen sporingsoplysninger fra CONCORs officielle hjemmeside, må du hellere kontakte CONCOR .

Kontakt CONCOR på sociale medier

CONCOR kan kontaktes via følgende

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

CONCOR Container Tracking Number Format

Når du sender med CONCOR, får du et CONCOR container sporingsnummer med formatet CXNU1234567, CXNU er CONCORs præfiks. Få flere oplysninger om CONCOR container sporingsnummer fra billedet nedenfor.
concor container sporing

Hjælpecenter for CONCOR Container Tracking

Hvis du har problemer med vores CONCOR Container Tracking-system, indsend dit problem her, vi vil hjælpe dig så hurtigt som muligt.
Erklær : Vi kan IKKE kontakte transportøren eller andre på dine vegne, vi kan kun hjælpe dig med at spore din pakke med dit CONCOR Container-sporingsnummer på det officielle sporingssystem.

Fortæl os venligst, vi vil forsøge at spore status for dig. Vi kan dog ikke kontakte på dine vegne angående et forsendelsesproblem. For enhver form for support kontakt venligst deres officielle supportteam.

nyttige links

Spor flere containerforsendelser