CONCOR Проследяване На Контейнер,Track CONCOR Container (24 Hrs)

Въведете номера за проследяване на вашия контейнер CONCOR по-долу, трябва да има формат CXNU1234567, да получите състоянието на контейнера CONCOR в реално време.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Относно КОНКОР

проследяване на concorContainer Corporation of India Ltd. (CONCOR) е учредена през март 1988 г. съгласно Закона за дружествата и започва работа от ноември 1989 г., като поема съществуващата мрежа от 7 ICD от индийските железници.

CONCOR се ангажира да предоставя бързи, икономически ефективни, ефикасни и надеждни логистични решения на своите клиенти. Стреми се да бъде първият избор за своите клиенти. CONCOR е ориентирана към клиента, ориентирана към изпълнението, ориентирана към резултатите организация, фокусирана върху предоставянето на стойност за парите на своите клиенти.

Помощ за проследяване на CONCOR

  • Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери, моля, проследете вашия контейнер директно на уебсайта на CONCOR .
  • Ако не получите информация за проследяване от официалния уебсайт на CONCOR, по-добре се свържете с CONCOR .

Свържете се с CONCOR в социалните медии

Можете да се свържете с CONCOR чрез следното

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Формат на номера за проследяване на контейнер CONCOR

Когато изпращате с CONCOR, ще получите номер за проследяване на контейнер CONCOR с формат CXNU1234567, CXNU е префиксът на CONCOR. Научете повече информация за проследяващия номер на контейнер CONCOR от снимката по-долу.
проследяване на контейнери concor

Помощен център на CONCOR Container Tracking

Ако имате проблем с нашата система за проследяване на контейнери CONCOR, изпратете проблема си тук, ние ще ви помогнем възможно най-скоро.
Декларирайте : НЕ можем да се свържем с превозвач или други от ваше име, можем само да ви помогнем да проследите пакета си с номера за проследяване на вашия контейнер CONCOR в официалната система за проследяване.

Моля, уведомете ни, ние ще се опитаме да проследим състоянието вместо вас. Въпреки това не можем да се свържем от ваше име по отношение на какъвто и да е проблем с пратката. За всякаква поддръжка, моля, свържете се с техния официален екип за поддръжка.

Полезни връзки

Проследявайте повече контейнерни пратки