CNC LINE Gjurmimi I Kontejnerëve,Track CNC LINE Container (24 Hrs)

Futni numrin tuaj të përcjelljes së kontejnerit të linjës CNC më poshtë, duhet të ketë formatin CNCU1234567, të merrni statusin e kontejnerit të linjës CNC në kohë reale.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Rreth linjës CNC

Ndjekja e linjës cncCNC ofron shërbime të shpeshta të linjës brenda Azisë, dhe menaxhohet dhe operohet në mënyrë të pavarur nga Taipei me një rrjet të gjerë agjencish në të gjithë Azinë.

Aktualisht ofron 27 shërbime dhe zgjeron rrjetin e saj çdo vit. CNC është një transportues progresiv, ambicioz dhe i besueshëm brenda Azisë. Me kushte të forta tregu CNC është vazhdimisht në kërkim të mundësive të reja për të zgjeruar veprimtarinë tonë!

Faqja zyrtare e internetit: www.cnc-ebusiness.com

Ndihmë për përcjelljen e linjës CNC

  • Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të kontejnerëve, ju lutemi gjurmoni kontejnerin tuaj direkt në faqen e internetit të linjës CNC .
  • Nëse nuk merrni informacion gjurmimi nga faqja zyrtare e CNC Line, më mirë të kontaktoni CNC Line .

Kontaktoni linjën CNC në mediat sociale

Linja CNC mund të kontaktohet përmes sa vijon

  • Facebook
  • Linkedin
  • Cicëroj

Formati i numrit të përcjelljes së kontejnerëve të linjës CNC

Kur dërgoni me linjën CNC, do të merrni një numër përcjellës të kontejnerit të linjës CNC me formatin CNCU1234567, CNCU është prefiksi i linjës CNC. Mësoni më shumë informacione për numrin e përcjelljes së kontejnerëve të linjës CNC nga fotografia e mëposhtme.
Ndjekja e kontejnerëve të linjës cnc

Qendra e ndihmës për përcjelljen e kontejnerëve të linjës CNC

Nëse keni probleme me sistemin tonë të përcjelljes së kontejnerëve të linjës CNC, paraqisni problemin tuaj këtu, ne do t’ju ndihmojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Deklaroni : Ne NUK mund të kontaktojmë operatorin ose të tjerët në emrin tuaj, ne mund t’ju ndihmojmë të gjurmoni paketën tuaj vetëm me numrin tuaj të përcjelljes së kontejnerit të linjës CNC në sistemin zyrtar të gjurmimit.

Ju lutemi na njoftoni, ne do të përpiqemi të gjurmojmë statusin për ju. Megjithatë, ne nuk mund të kontaktojmë në emër tuaj në lidhje me ndonjë problem të dërgesës. Për çdo mbështetje, ju lutemi kontaktoni me ekipin e tyre zyrtar të mbështetjes.

Lidhje të dobishme

Ndiqni më shumë dërgesa me kontejnerë