CN Праћење Контејнера,Track CN Container (24 Hrs)

Унесите свој број за праћење ЦН контејнера испод, требало би да има формат ЦНРУ1234567, добијте статус ЦН контејнера у реалном времену.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

О Канадској националној железници

цн праћење контејнераБогата историја и светла будућност. ЦН су више од железничке пруге. ЦН је транспортна компанија која нуди интегрисане транспортне услуге: железнички, интермодални, камионски транспорт, шпедицију, складиштење и дистрибуцију. ЦН наставља да испоручује робу из године у годину. ЦН је ангажован корпоративни грађанин, посвећен безбедности наших запослених, купаца и јавности.

ЦН улаже у изградњу вредности за деоничаре и јаче заједнице, фокусиран на управљање животном средином и развој изузетног окружења на радном месту.

Званичан веб-сајт: ввв.цн.ца

Помоћ за праћење ЦН

  • Ако имате проблема са нашим системом за праћење контејнера, пратите свој контејнер директно на веб локацији ЦН .
  • Ако не добијете информације о праћењу са ЦН званичне веб странице, боље је да контактирате ЦН .

Контактирајте Канадску националну железницу на друштвеним мрежама

Канадску националну железницу можете контактирати путем следећег

  • Фејсбук
  • Линкедин
  • Твиттер

Формат броја за праћење ЦН контејнера

Када пошаљете са ЦН, добићете ЦН број за праћење контејнера у формату ЦНРУ1234567, ЦНРУ је ЦН-ов префикс. Сазнајте више информација о броју за праћење ЦН контејнера са слике испод.
цн праћење контејнера

Центар за помоћ за праћење ЦН контејнера

Ако имате проблема са нашим ЦН Цонтаинер Трацкинг системом, пошаљите свој проблем овде, ми ћемо вам помоћи у најкраћем могућем року.
Изјавите : НЕ можемо контактирати превозника или друге у ваше име, можемо вам само помоћи да пратите свој пакет помоћу вашег броја за праћење ЦН контејнера на званичном систему за праћење.

Обавестите нас, покушаћемо да пратимо статус за вас. Међутим, не можемо да контактирамо у ваше име у вези са било каквим проблемом испоруке. За било какву подршку контактирајте њихов званични тим за подршку.

Корисни линкови

Пратите више контејнерских пошиљки