CN Urmărirea Expedierii Containerelor,Track CN Container (24 Hrs)

Introduceți numărul de urmărire al containerului CN de mai jos, ar trebui să aibă formatul CNRU1234567, obțineți starea containerului CN în timp real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Despre Canadian National Railway

Urmărirea containerelor cnO istorie bogată și un viitor strălucit. CN sunt mai mult decât o cale ferată. CN este o companie de transport care oferă servicii de transport integrat: feroviar, intermodal, autocamion, expediere de marfă, depozitare și distribuție. CN continuă să livreze mărfurile de la an la an. CN este un cetățean corporativ angajat, dedicat siguranței angajaților, clienților și publicului noștri.

CN este investit în construirea valorii pentru acționari și a comunităților mai puternice, axată pe gestionarea mediului și dezvoltarea unui mediu excepțional la locul de muncă.

Site oficial: www.cn.ca

Ajutor pentru urmărirea CN

  • Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor, vă rugăm să urmăriți containerul direct pe site-ul CN .
  • Dacă nu primiți informații de urmărire de pe site-ul oficial al CN, ar fi bine să contactați CN .

Contactați Canadian National Railway pe social media

Canadian National Railway poate fi contactată prin următoarele

  • Facebook
  • Linkedin
  • Stare de nervozitate

Formatul numărului de urmărire al containerului CN

Când expediați cu CN, veți primi un număr de urmărire al containerului CN cu formatul CNRU1234567, CNRU este prefixul CN. Aflați mai multe informații despre numărul de urmărire al containerului CN din imaginea de mai jos.
Urmărirea containerelor cn

Centrul de ajutor pentru urmărirea containerelor CN

Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor CN, trimiteți problema aici, vă vom ajuta cât mai curând posibil.
Declarare : NU putem contacta transportatorul sau alții în numele dvs., vă putem ajuta doar să vă urmăriți pachetul cu numărul de urmărire al containerului CN pe sistemul de urmărire oficial.

Vă rugăm să ne informați, vom încerca să urmărim starea pentru dvs. Cu toate acestea, nu putem contacta în numele dvs. în legătură cu orice problemă de expediere. Pentru orice asistență, vă rugăm să contactați echipa lor oficială de asistență.

Link-uri utile

Urmăriți mai multe transporturi de containere