CN Praćenje Kontejnera,Track CN Container (24 Hrs)

U nastavku unesite broj za praćenje CN spremnika , trebao bi imati format CNRU1234567, dohvatite status CN spremnika u stvarnom vremenu.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O Kanadskoj nacionalnoj željeznici

cn praćenje kontejneraBogata povijest i svijetla budućnost. CN su više od željeznice. CN je prijevoznička tvrtka koja nudi usluge integriranog prijevoza: željeznički, intermodalni, kamionski, špedicijski, skladišni i distribucijski. CN nastavlja isporučivati ​​robu iz godine u godinu. CN je angažiran korporativni građanin, predan sigurnosti naših zaposlenika, kupaca i javnosti.

CN ulaže u izgradnju vrijednosti za dioničare i jače zajednice, usmjerene na brigu o okolišu i razvoj izuzetnog okruženja na radnom mjestu.

Službena web stranica: www.cn.ca

Pomoć za CN praćenje

  • Ako imate problema s našim sustavom praćenja kontejnera, pratite svoj kontejner izravno na CN web stranici .
  • Ako ne dobijete podatke o praćenju sa službene web stranice CN-a, bolje kontaktirajte CN .

Kontaktirajte Canadian National Railway na društvenim mrežama

Kanadsku nacionalnu željeznicu možete kontaktirati putem sljedećeg

  • Facebook
  • Linkedin
  • Cvrkut

Format broja za praćenje CN kontejnera

Kada šaljete s CN-om, dobit ćete CN broj za praćenje kontejnera u formatu CNRU1234567, CNRU je prefiks CN-a. Saznajte više informacija o broju za praćenje CN kontejnera sa slike ispod.
cn praćenje kontejnera

Centar za pomoć praćenja CN kontejnera

Ako imate problema s našim CN sustavom za praćenje kontejnera, pošaljite svoj problem ovdje, pomoći ćemo vam što je prije moguće.
Izjava : NE možemo kontaktirati prijevoznika ili druge u vaše ime, možemo vam samo pomoći da pratite svoj paket pomoću vašeg broja za praćenje CN kontejnera na službenom sustavu praćenja.

Obavijestite nas, pokušat ćemo pratiti status umjesto vas. Međutim, ne možemo kontaktirati u vaše ime u vezi bilo kakvog problema s pošiljkom. Za bilo kakvu podršku obratite se njihovom službenom timu za podršku.

korisni linkovi

Pratite više kontejnerskih pošiljaka