CN Seguiment De Contenidors,Track CN Container (24 Hrs)

Introduïu el vostre número de seguiment del contenidor CN a continuació, hauria de tenir el format CNRU1234567, obteniu l’estat del contenidor CN en temps real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Sobre Canadian National Railway

seguiment de contenidors cnUna història rica i un futur brillant. CN són més que un ferrocarril. CN és una empresa de transport que ofereix serveis de transport integrat: ferrocarril, intermodal, camions, expedició de mercaderies, emmagatzematge i distribució. CN continua lliurant les mercaderies any rere any. CN és un ciutadà corporatiu compromès, compromès amb la seguretat dels nostres empleats, clients i públic.

CN inverteix en la creació de valor per als accionistes i comunitats més fortes, centrades en la gestió ambiental i en el desenvolupament d’un entorn excepcional al lloc de treball.

Lloc web oficial: www.cn.ca

Ajuda de seguiment del CN

  • Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors, feu un seguiment del vostre contenidor directament al lloc web del CN .
  • Si no obteniu informació de seguiment del lloc web oficial del CN, és millor que us poseu en contacte amb el CN ​​.

Poseu-vos en contacte amb el Canadian National Railway a les xarxes socials

Es pot contactar amb el Canadian National Railway a través del següent

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Format del número de seguiment del contenidor CN

Quan envieu amb CN, obtindreu un número de seguiment del contenidor CN amb el format CNRU1234567, CNRU és el prefix de CN. Obteniu més informació sobre el número de seguiment del contenidor CN a la imatge següent.
seguiment de contenidors cn

Centre d’ajuda de seguiment de contenidors CN

Si teniu problemes amb el nostre sistema de seguiment de contenidors CN, envieu el vostre problema aquí, us ajudarem el més aviat possible.
Declarar : NO podem contactar amb el transportista o altres en nom vostre, només us podem ajudar a fer el seguiment del vostre paquet amb el vostre número de seguiment del contenidor CN al sistema de seguiment oficial.

Si us plau, fes-nos-ho saber, intentarem fer un seguiment de l’estat. No obstant això, no ens podem posar en contacte en nom teu pel que fa a qualsevol problema d’enviament. Per a qualsevol assistència, posa’t en contacte amb el seu equip d’assistència oficial.

links útils

Feu un seguiment de més enviaments de contenidors