CMA CGM Gjurmimi I Kontejnerëve,Track CMA CGM Container (24 Hrs)

Futni numrin tuaj të përcjelljes së kontejnerit CMA CGM më poshtë, duhet të ketë formatin CMAU1234567, të merrni statusin e kontejnerit CMA CGM në kohë reale.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Rreth CMA CGM

gjurmimi cma cgmCMA CGM u themelua në Marsejë në 1978 nga Jacques Saadé, është kompania e tretë më e madhe e transportit të kontejnerëve në mbarë botën dhe numri 1 në Francë. Këtë vit Grupi CMA CGM feston 35 vjetorin e tij.

Grupi CMA CGM është kompania e tretë më e madhe në botë e transportit detar të kontejnerëve dhe numri një në Francë. Nga baza e saj në Marsejë, CMA CGM është e pranishme në më shumë se 150 vende përmes rrjetit të saj prej mbi 650 agjencish, me më shumë se 18,000 punonjës në mbarë botën (4,700 në Francë).

Ndihmë për përcjelljen e CMA CGM

  • Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të kontejnerëve, ju lutemi gjurmoni kontejnerin tuaj direkt në faqen e internetit të CMA CGM .
  • Nëse nuk merrni informacion gjurmimi nga faqja zyrtare e CMA CGM, më mirë të kontaktoni CMA CGM .

Lajmet e CMA CGM

Kontaktoni CMA CGM në mediat sociale

CMA CGM mund të kontaktohet përmes sa vijon

  • Facebook
  • Linkedin
  • Cicëroj

Formati i numrit të përcjelljes së kontejnerit CMA CGM

Kur dërgoni me CMA CGM, do të merrni një numër përcjellës të kontejnerit CMA CGM me formatin CMAU1234567, CMAU është prefiksi i CMA CGM.

CMA CGM ka dhjetë prefiks deri më tani. Ato janë CMAU, CGMU, ECMU, MMCU, CGHU, CGTU, AMCU, OTAU, CMNU, STMU .

Mësoni më shumë informacione për numrin e përcjelljes së kontejnerëve CMA CGM nga fotografia e mëposhtme.
Gjurmimi i kontejnerit cma cgm

Qendra e ndihmës e CMA CGM Container Tracking

Nëse keni problem me sistemin tonë të përcjelljes së kontejnerëve CMA CGM, paraqisni problemin tuaj këtu, ne do t’ju ndihmojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Deklaroni : Ne NUK mund të kontaktojmë operatorin ose të tjerët në emrin tuaj, ne mund t’ju ndihmojmë të gjurmoni paketën tuaj vetëm me numrin tuaj të përcjelljes së kontejnerit CMA CGM në sistemin zyrtar të gjurmimit.

Ju lutemi na njoftoni, ne do të përpiqemi të gjurmojmë statusin për ju. Megjithatë, ne nuk mund të kontaktojmë në emër tuaj në lidhje me ndonjë problem të dërgesës. Për çdo mbështetje, ju lutemi kontaktoni me ekipin e tyre zyrtar të mbështetjes.

Lidhje të dobishme

Ndiqni më shumë dërgesa me kontejnerë