CMA CGM Sledenje Vsebniku,Track CMA CGM Container (24 Hrs)

Spodaj vnesite številko za sledenje vsebnika CMA CGM , format mora biti CMAU1234567, pridobite stanje zabojnika CMA CGM v realnem času.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O CMA CGM

cma cgm sledenjeCMA CGM je leta 1978 v Marseillu ustanovil Jacques Saadé, je tretje največje kontejnersko ladijsko podjetje na svetu in številka 1 v Franciji. Skupina CMA CGM letos praznuje 35. obletnico delovanja.

Skupina CMA CGM je tretja največja pomorska kontejnerska družba na svetu in številka ena v Franciji. Iz svoje baze v Marseillu je CMA CGM prisoten v več kot 150 državah prek svoje mreže več kot 650 agencij z več kot 18.000 zaposlenimi po vsem svetu (4.700 v Franciji).

Pomoč za sledenje CMA CGM

  • Če imate težave z našim sistemom za sledenje kontejnerjem, sledite svojemu kontejnerju neposredno na spletni strani CMA CGM .
  • Če na uradnem spletnem mestu CMA CGM ne dobite nobenih informacij o sledenju, se obrnite na CMA CGM .

Novice CMA CGM

Obrnite se na CMA CGM na družbenih medijih

CMA CGM je na voljo prek naslednjega

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Oblika sledilne številke kontejnerja CMA CGM

Ko pošiljate s CMA CGM, boste prejeli številko za sledenje zabojnika CMA CGM v obliki CMAU1234567, CMAU je predpona CMA CGM.

CMA CGM ima do sedaj deset predpono. To so CMAU, CGMU, ECMU, MMCU, CGHU, CGTU, AMCU, OTAU, CMNU, STMU .

Izvedite več informacij o številki za sledenje kontejnerja CMA CGM na spodnji sliki.
sledenje kontejnerjem cma cgm

Center za pomoč CMA CGM Container Tracking

Če imate težave z našim sistemom za sledenje zabojnikov CMA CGM, jih pošljite tukaj in pomagali vam bomo v najkrajšem možnem času.
Izjava : NE moremo stopiti v stik s prevoznikom ali drugimi v vašem imenu, lahko vam le pomagamo slediti vašemu paketu z vašo številko za sledenje kontejnerja CMA CGM v uradnem sistemu za sledenje.

Prosimo, obvestite nas, poskušali bomo slediti statusu namesto vas. Vendar ne moremo stopiti v stik v vašem imenu v zvezi s kakršno koli težavo s pošiljko. Za kakršno koli podporo se obrnite na njihovo uradno ekipo za podporo.

Uporabne povezave

Sledite več kontejnerskim pošiljkam