China Shipping Container Spårning,Track China Shipping Container (24 Hrs)

Ange ditt spårningsnummer för China Shipping container nedan, bör ha formatet CSLU1234567, få status för China Shipping container i realtid.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Om China Shipping

Kina frakt spårningChina Shipping (Group) Company (förkortning China Shipping) grundades den 1 juli 1997, är en megaomfattande, transnationell, multisektoriell, transregional, transägd företagsgrupp med sjöfart som huvudverksamhet. Dess huvudkontor låg i Shanghai.

Den huvudsakliga tjänsten som tillhandahålls av China Shipping är transport av containrar, oljor, bulklast, passagerare, bilar och speciella föremål; det kommer att erbjuda LNG-tjänst mycket snart. I slutet av 2012 äger företaget 500 fartyg av olika slag, vars dödvikt når 30 miljoner ton. Storleken på de 3 kärnflottorna, containerfartyg, tankfartyg, bulkfartyg, är på topplistorna i världen. Koncernbolaget, med sin årliga frakttrafik på 460 miljoner ton och 11 miljoner containrar, spelar en viktig roll för att stödja landet för sin handel med energiresurser och import & exportverksamhet.

Kinas fraktspårningshjälp

  • Om du har problem med vårt containerspårningssystem, vänligen spåra din container direkt på China Shipping-webbplatsen .
  • Om du inte får någon spårningsinformation från China Shippings officiella webbplats, bör du kontakta China Shipping .

Kontakta China Shipping på sociala medier

China Shipping kan kontaktas via följande

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

China Shipping Container Tracking Number Format

När du skickar med China Shipping får du ett spårningsnummer för China Shipping container med formatet CSLU1234567, CSLU är China Shippings prefix.

China Shipping har hittills två prefix, de är CCLU och CSLU .

Lär dig mer information om Kinas fraktspårningsnummer från bilden nedan.
spårning av fraktcontainrar i Kina

Help Center of China Shipping Container Tracking

Om du har problem med vårt China Shipping Container Tracking-system, skicka in ditt problem här, vi hjälper dig så snart som möjligt.
Deklarera : Vi kan INTE kontakta transportören eller andra å dina vägnar, vi kan bara hjälpa dig att spåra ditt paket med ditt spårningsnummer för China Shipping Container på det officiella spårningssystem.

Meddela oss, vi kommer att försöka spåra statusen åt dig. Däremot kan vi inte kontakta å dina vägnar angående några leveransproblem. Kontakta deras officiella supportteam för all support.

Användbara länkar

Spåra fler containerförsändelser