China Shipping Gjurmimi I Kontejnerëve,Track China Shipping Container (24 Hrs)

Futni numrin tuaj të ndjekjes së kontejnerit të Transportit në Kinë më poshtë, duhet të ketë formatin CSLU1234567, të merrni statusin e kontejnerit të Transportit në Kinë në kohë reale.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Rreth Transportit në Kinë

ndjekja e transportit në KinëChina Shipping Company (Group) (shkurt. China Shipping) u themelua më 1 korrik 1997, është një grup ndërmarrjesh mega gjithëpërfshirëse, transnacionale, shumë-sektoriale, transrajonale, me pronësi trans me transportin si biznes kryesor. Selia e saj ishte e vendosur në Shangai.

Shërbimi kryesor i ofruar nga China Shipping është transporti i kontejnerëve, vajrave, ngarkesave me shumicë, pasagjerëve, makinave dhe objekteve speciale; do të ofrojë shërbim LNG shumë shpejt. Deri në fund të vitit 2012, kompania zotëron 500 anije të llojeve të ndryshme, pesha e vdekur e të cilave arrin 30 milionë tonë. Madhësitë e 3 flotës kryesore, anijet me kontejnerë, cisterna, transportues me shumicë, janë në listat kryesore të botës. Kompania e grupit, me trafikun e saj vjetor të mallrave prej 460 milion ton dhe 11 milion kontejnerë, luan një rol të rëndësishëm në mbështetjen e vendit për tregtinë e burimeve të energjisë dhe biznesin e import-eksportit.

Ndihmë për përcjelljen e transportit në Kinë

Kontaktoni Transportin në Kinë në mediat sociale

Transporti në Kinë mund të kontaktohet përmes sa vijon

  • Facebook
  • Linkedin
  • Cicëroj

Formati i numrit të përcjelljes së kontejnerëve të transportit në Kinë

Kur dërgoni me China Shipping, do të merrni një numër gjurmimi të kontejnerit të Transportit në Kinë me formatin CSLU1234567, CSLU është prefiksi i Transportit në Kinë.

Transporti kinez ka dy prefiksa deri më tani, ato janë CCLU dhe CSLU .

Mësoni më shumë informacion mbi numrin e përcjelljes së transportit në Kinë nga fotografia e mëposhtme.
gjurmimi i kontejnerëve të transportit në Kinë

Ndjekja e kontejnerëve të transportit në Qendrën e Ndihmës së Kinës

Nëse keni problem me sistemin tonë të përcjelljes së kontejnerëve të transportit në Kinë, paraqisni problemin tuaj këtu, ne do t’ju ndihmojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Deklaroni : Ne NUK mund të kontaktojmë transportuesin ose të tjerët në emrin tuaj, ne mund t’ju ndihmojmë të gjurmoni paketën tuaj vetëm me numrin tuaj të përcjelljes së kontejnerit të transportit në Kinë në sistemin zyrtar të gjurmimit.

Ju lutemi na njoftoni, ne do të përpiqemi të gjurmojmë statusin për ju. Megjithatë, ne nuk mund të kontaktojmë në emër tuaj në lidhje me ndonjë problem të dërgesës. Për çdo mbështetje, ju lutemi kontaktoni me ekipin e tyre zyrtar të mbështetjes.

Lidhje të dobishme

Ndiqni më shumë dërgesa me kontejnerë