China Shipping Sledenje Vsebniku,Track China Shipping Container (24 Hrs)

Spodaj vnesite številko za sledenje kontejnerja China Shipping , mora imeti obliko CSLU1234567, pridobite status kontejnerja China Shipping v realnem času.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O pošiljanju na Kitajskem

sledenje pošiljke na KitajskemPodjetje China Shipping (Group) Company (skrajšano China Shipping) je bilo ustanovljeno 1. julija 1997 in je mega obsežna, nadnacionalna, večsektorska, nadregionalna skupina podjetij v translastništvu z glavno dejavnostjo pošiljanja. Njegov sedež je bil v Šanghaju.

Glavna storitev, ki jo izvaja China Shipping, je prevoz zabojnikov, olj, razsutega tovora, potnikov, avtomobilov in posebnih predmetov; zelo kmalu bo ponudil storitve LNG. Do konca leta 2012 ima družba v lasti 500 ladij različnih vrst, katerih nosilnost doseže 30 milijonov ton. Velikosti treh osnovnih flot, kontejnerskih ladij, tankerjev, ladij za prevoz razsutega tovora so na najboljših svetovnih seznamih. Družba skupine ima s svojim letnim tovornim prometom 460 milijonov ton in 11 milijoni zabojnikov pomembno vlogo pri podpori državi pri njeni trgovini z energetskimi viri ter pri uvozu in izvozu.

Pomoč pri sledenju pošiljanja na Kitajskem

Obrnite se na China Shipping na družbenih medijih

China Shipping lahko stopite v stik prek naslednjega

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Oblika številke za sledenje kitajskega ladijskega kontejnerja

Ko pošiljate s China Shipping, boste prejeli številko za sledenje kontejnerja China Shipping v obliki CSLU1234567, CSLU je predpona China Shipping.

China Shipping ima do zdaj dve predponi, to sta CCLU in CSLU .

Več informacij o številki za sledenje pošiljanja na Kitajskem najdete na spodnji sliki.
sledenje kitajskim ladijskim kontejnerjem

Center za pomoč pri sledenju kitajskih ladijskih zabojnikov

Če imate težave z našim kitajskim sistemom za sledenje ladijskih zabojnikov, svojo težavo oddajte tukaj in pomagali vam bomo v najkrajšem možnem času.
Izjava : NE moremo stopiti v stik s prevoznikom ali drugimi v vašem imenu, lahko vam le pomagamo slediti vašemu paketu s številko za sledenje vaše kitajske pošiljke v uradnem sistemu za sledenje.

Prosimo, obvestite nas, poskušali bomo slediti statusu namesto vas. Vendar ne moremo stopiti v stik v vašem imenu v zvezi s kakršno koli težavo s pošiljko. Za kakršno koli podporo se obrnite na njihovo uradno ekipo za podporo.

Uporabne povezave

Sledite več kontejnerskim pošiljkam