China Shipping Penjejakan Penghantaran Kontena,Track China Shipping Container (24 Hrs)

Masukkan nombor penjejakan kontena China Shipping anda di bawah, harus mempunyai format CSLU1234567, dapatkan status kontena China Shipping masa nyata.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Mengenai Penghantaran China

pengesanan penghantaran chinaSyarikat Perkapalan China (Kumpulan) (singkatan China Shipping) telah ditubuhkan pada 1 Julai 1997, ialah sebuah kumpulan perusahaan transnasional, transnasional, berbilang sektor, trans-serantau, pemilikan trans yang komprehensif dengan perkapalan sebagai perniagaan utama. Ibu pejabatnya terletak di Shanghai.

Perkhidmatan utama yang diberikan oleh China Shipping ialah pengangkutan kontena, minyak, kargo pukal, penumpang, kereta dan objek khas; ia akan menawarkan perkhidmatan LNG tidak lama lagi. Menjelang akhir tahun 2012, syarikat itu memiliki 500 kapal pelbagai jenis, yang berat matinya mencapai 30 juta tan. Saiz 3 armada teras, kapal kontena, kapal tangki, kapal pengangkut pukal, berada dalam senarai teratas dunia. Syarikat kumpulan itu, dengan trafik pengangkutan tahunannya sebanyak 460 juta tan dan 11 juta kontena, memainkan peranan penting dalam menyokong negara untuk perdagangan sumber tenaga dan perniagaan import & eksport.

Bantuan Penjejakan Penghantaran China

  • Jika anda menghadapi masalah dengan sistem penjejakan kontena kami, sila jejak kontena anda terus di tapak web China Shipping .
  • Jika anda tidak mendapat maklumat penjejakan daripada tapak web rasmi China Shipping, lebih baik anda menghubungi China Shipping .

Hubungi China Shipping di Media Sosial

China Shipping boleh dihubungi melalui perkara berikut

  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Format Nombor Penjejakan Kontena Penghantaran China

Apabila anda menghantar dengan China Shipping, anda akan mendapat nombor penjejakan kontena China Shipping dengan format CSLU1234567, CSLU ialah awalan China Shipping.

China Shipping mempunyai dua awalan setakat ini, ia adalah CCLU dan CSLU .

Ketahui lebih lanjut maklumat nombor penjejakan Penghantaran China dari gambar di bawah.
pengesanan kontena penghantaran china

Pusat Bantuan Penjejakan Kontena Penghantaran China

Jika anda menghadapi masalah dengan sistem Penjejakan Kontena Penghantaran China kami, serahkan masalah anda di sini, kami akan membantu anda secepat mungkin.
Isytihar : Kami TIDAK boleh menghubungi pembawa atau orang lain bagi pihak anda, kami hanya boleh membantu anda menjejaki pakej anda dengan nombor penjejakan Kontena Penghantaran China anda pada sistem penjejakan rasmi.

Sila maklumkan kepada kami, kami akan cuba menjejaki status untuk anda. Walau bagaimanapun, kami tidak dapat menghubungi bagi pihak anda mengenai sebarang isu penghantaran. Untuk sebarang sokongan, sila hubungi pasukan sokongan rasmi mereka.

Pautan Berguna

Jejaki Lebih Banyak Penghantaran Kontena