CCNI Gjurmimi I Kontejnerëve,Track CCNI Container (24 Hrs)

Futni numrin tuaj të përcjelljes së kontejnerit CCNI më poshtë, duhet të ketë formatin CNIU1234567, të merrni statusin e kontejnerit CCNI në kohë reale.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Rreth CCNI

gjurmimi ccniCCNI është një kompani ndërkombëtare e dedikuar, që nga viti 1930, transportit të mallrave në rrugë detare, me prezencë në katër kontinente. Si një linjë transporti e shkathët dhe fleksibël, me një strategji rritjeje dhe zgjerimi në mbarë botën, ajo ka krijuar një rrjet të fuqishëm transporti, me udhëheqje në nivel lokal, si dhe në Amerikën Latine, Azi, Evropë dhe Afrikë.

Faqja zyrtare e internetit: www.ccni.cl

Ndihmë për gjurmimin e CCNI

  • Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të kontejnerëve, ju lutemi gjurmoni kontejnerin tuaj direkt në faqen e internetit të CCNI .
  • Nëse nuk merrni informacione gjurmimi nga faqja zyrtare e CCNI, më mirë të kontaktoni CCNI .

Formati i numrit të përcjelljes së kontejnerëve CCNI

Kur dërgoni me CCNI, do të merrni një numër përcjellës të kontejnerit CCNI me formatin CNIU1234567, CNIU është prefiksi i CCNI. Mësoni më shumë informacion mbi numrin e përcjelljes së kontejnerëve CCNI nga fotografia e mëposhtme.
gjurmimi i kontejnerëve ccni

Qendra e ndihmës e përcjelljes së kontejnerëve CCNI

Nëse keni probleme me sistemin tonë të përcjelljes së kontejnerëve CCNI, paraqisni problemin tuaj këtu, ne do t’ju ndihmojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Deklaroni : Ne NUK mund të kontaktojmë operatorin ose të tjerët në emrin tuaj, ne mund t’ju ndihmojmë të gjurmoni paketën tuaj vetëm me numrin tuaj të përcjelljes së kontejnerit CCNI në sistemin zyrtar të gjurmimit.

Ju lutemi na njoftoni, ne do të përpiqemi të gjurmojmë statusin për ju. Megjithatë, ne nuk mund të kontaktojmë në emër tuaj në lidhje me ndonjë problem të dërgesës. Për çdo mbështetje, ju lutemi kontaktoni me ekipin e tyre zyrtar të mbështetjes.

Lidhje të dobishme

Ndiqni më shumë dërgesa me kontejnerë