CCNI Sledenje Vsebniku,Track CCNI Container (24 Hrs)

Spodaj vnesite svojo številko za sledenje vsebnika CCNI, format mora biti CNIU1234567, pridobite stanje vsebnika CCNI v realnem času.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O CCNI

ccni sledenjeCCNI je mednarodno podjetje, ki se od leta 1930 ukvarja s prevozom blaga po morju in je prisotno na štirih celinah. Kot agilen in prilagodljiv ladijski prevoznik s svetovno strategijo rasti in širitve je ustvaril močno prometno omrežje z vodilnim položajem na lokalni ravni ter v Latinski Ameriki, Aziji, Evropi in Afriki.

Uradna spletna stran: www.ccni.cl

Pomoč pri sledenju CCNI

  • Če imate težave z našim sistemom za sledenje kontejnerjem, sledite svojemu kontejnerju neposredno na spletni strani CCNI .
  • Če na uradnem spletnem mestu CCNI ne dobite nobenih informacij o sledenju, se obrnite na CCNI .

Oblika sledilne številke vsebnika CCNI

Ko pošljete s CCNI, boste prejeli številko za sledenje vsebnika CCNI v formatu CNIU1234567, CNIU je predpona CCNI. Več informacij o številki za sledenje vsebnika CCNI najdete na spodnji sliki.
ccni sledenje vsebnikom

Center za pomoč pri CCNI Container Tracking

Če imate težave z našim sistemom za sledenje zabojnikov CCNI, jih pošljite tukaj in pomagali vam bomo v najkrajšem možnem času.
Izjava : NE moremo stopiti v stik s prevoznikom ali drugimi v vašem imenu, lahko vam samo pomagamo slediti paketu z vašo številko za sledenje zabojnika CCNI v uradnem sistemu za sledenje.

Prosimo, obvestite nas, poskušali bomo slediti statusu namesto vas. Vendar ne moremo stopiti v stik v vašem imenu v zvezi s kakršno koli težavo s pošiljko. Za kakršno koli podporo se obrnite na njihovo uradno ekipo za podporo.

Uporabne povezave

Sledite več kontejnerskim pošiljkam