CCNI Urmărirea Expedierii Containerelor,Track CCNI Container (24 Hrs)

Introduceți numărul de urmărire al containerului CCNI de mai jos, ar trebui să aibă formatul CNIU1234567, obțineți starea containerului CCNI în timp real.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Despre CCNI

urmărire ccniCCNI este o companie internațională dedicată, din 1930, transportului de mărfuri pe mare, cu prezență pe patru continente. Ca o linie de transport agilă și flexibilă, cu o strategie de creștere și expansiune la nivel mondial, a creat o rețea de transport puternică, cu leadership la nivel local, precum și în America Latină, Asia, Europa și Africa.

Site oficial: www.ccni.cl

Ajutor de urmărire CCNI

  • Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor, vă rugăm să urmăriți containerul direct pe site-ul CCNI .
  • Dacă nu primiți informații de urmărire de pe site-ul oficial al CCNI, ar fi bine să contactați CCNI .

Formatul numărului de urmărire al containerului CCNI

Când expediați cu CCNI, veți primi un număr de urmărire a containerului CCNI cu formatul CNIU1234567, CNIU este prefixul CCNI. Aflați mai multe informații despre numărul de urmărire al containerului CCNI din imaginea de mai jos.
urmărirea containerelor ccni

Centrul de ajutor al CCNI Container Tracking

Dacă aveți probleme cu sistemul nostru de urmărire a containerelor CCNI, trimiteți problema aici, vă vom ajuta cât mai curând posibil.
Declarare : NU putem contacta transportatorul sau alții în numele dvs., vă putem ajuta doar să vă urmăriți pachetul cu numărul de urmărire CCNI Container pe sistemul de urmărire oficial.

Vă rugăm să ne informați, vom încerca să urmărim starea pentru dvs. Cu toate acestea, nu putem contacta în numele dvs. în legătură cu orice problemă de expediere. Pentru orice asistență, vă rugăm să contactați echipa lor oficială de asistență.

Link-uri utile

Urmăriți mai multe transporturi de containere