CCNI Praćenje Kontejnera,Track CCNI Container (24 Hrs)

Unesite broj za praćenje CCNI spremnika ispod, trebao bi imati format CNIU1234567, dobiti status CCNI spremnika u stvarnom vremenu.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

O CCNI

ccni praćenjeCCNI je međunarodna tvrtka posvećena, od 1930. godine, prijevozu robe morem, prisutna na četiri kontinenta. Kao agilna i fleksibilna brodarska kompanija, sa svjetskom strategijom rasta i širenja, stvorila je snažnu transportnu mrežu, s vodstvom na lokalnoj razini, kao iu Latinskoj Americi, Aziji, Europi i Africi.

Službena web stranica: www.ccni.cl

Pomoć za CCNI praćenje

  • Ako imate problema s našim sustavom praćenja spremnika, molimo pratite svoj spremnik izravno na CCNI web stranici .
  • Ako ne dobijete podatke o praćenju sa službene web stranice CCNI-ja, bolje kontaktirajte CCNI .

CCNI format broja za praćenje spremnika

Kada šaljete s CCNI-jem, dobit ćete CCNI broj za praćenje kontejnera u formatu CNIU1234567, CNIU je CCNI-jev prefiks. Saznajte više podataka o broju za praćenje CCNI spremnika sa slike ispod.
ccni praćenje kontejnera

Centar za pomoć CCNI praćenja kontejnera

Ako imate problema s našim CCNI sustavom za praćenje kontejnera, pošaljite svoj problem ovdje, pomoći ćemo vam što je prije moguće.
Izjava : NE možemo kontaktirati prijevoznika ili druge u vaše ime, možemo vam samo pomoći da pratite svoj paket pomoću vašeg broja za praćenje CCNI kontejnera na službenom sustavu praćenja.

Obavijestite nas, pokušat ćemo pratiti status umjesto vas. Međutim, ne možemo kontaktirati u vaše ime u vezi bilo kakvog problema s pošiljkom. Za bilo kakvu podršku obratite se njihovom službenom timu za podršku.

korisni linkovi

Pratite više kontejnerskih pošiljaka