CARU Gjurmimi I Kontejnerëve,Track CARU Container (24 Hrs)

Futni numrin tuaj të gjurmimit të kontejnerit CARU më poshtë, duhet të ketë formatin CARU1234567, të merrni statusin e kontejnerëve CARU në kohë reale.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

Rreth kontejnerëve CARU

gjurmimi i kontejnerëve caruCARU Containers është lider në tregun evropian në shitjen, dhënien me qira dhe dhënien me qira, të kontejnerëve të rinj dhe të përdorur. Pothuajse çdo numër kontejnerësh është i disponueshëm nga magazina në çdo lloj dhe madhësi.

CARU Containers është një organizatë fleksibël, miqësore me klientët, me një vlerësim të lartë të raportit çmim / cilësi. Ne investojmë vazhdimisht në zgjerimin dhe rinovimin e flotës sonë të kontejnerëve dhe optimizimin e shërbimeve tona. Kjo na bën një nga furnizuesit kryesorë dhe më inovativë të kontejnerëve në botë.

Ndihmë për përcjelljen e kontejnerëve CARU

  • Nëse keni probleme me sistemin tonë të gjurmimit të kontejnerëve, ju lutemi gjurmoni kontejnerin tuaj direkt në faqen e internetit të CARU .
  • Nëse nuk merrni informacione gjurmimi nga faqja zyrtare e CARU, më mirë të kontaktoni CARU .

Formati i numrit të përcjelljes së kontejnerit CARU

Kur dërgoni me CARU, do të merrni një numër përcjellës të kontejnerit CARU me formatin CARU1234567, CARU është prefiksi i CARU.

CARU kanë prefiksin e mëposhtëm: CARU, CATU, ARDU, ARTU, CORU, LCRU, LGEU, MANU, MARU, PSCU, SCSU, TRTU, WSCU dhe ZCIU

Mësoni më shumë informacione për numrin e përcjelljes së kontejnerëve CARU nga fotografia e mëposhtme.
gjurmimi i kontejnerëve caru

Qendra e ndihmës e CARU Container Tracking

Nëse keni probleme me sistemin tonë të përcjelljes së kontejnerëve CARU, paraqisni problemin tuaj këtu, ne do t’ju ndihmojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Deklaroni : Ne NUK mund të kontaktojmë operatorin ose të tjerët në emrin tuaj, ne mund t’ju ndihmojmë të gjurmoni paketën tuaj vetëm me numrin tuaj të përcjelljes së kontejnerit CARU në sistemin zyrtar të gjurmimit.

Ju lutemi na njoftoni, ne do të përpiqemi të gjurmojmë statusin për ju. Megjithatë, ne nuk mund të kontaktojmë në emër tuaj në lidhje me ndonjë problem të dërgesës. Për çdo mbështetje, ju lutemi kontaktoni me ekipin e tyre zyrtar të mbështetjes.

Lidhje të dobishme

Ndiqni më shumë dërgesa me kontejnerë