Caravel Праћење Контејнера,Track Caravel Container (24 Hrs)

Унесите свој број за праћење Царавел контејнера испод, требало би да има формат ЦЛСУ1234567, добијте статус Царавел контејнера у реалном времену.

Click on "Load tracking box" -> Wait for tracking page to load -> Enter order Number and track - > Now click Close
If tracking tool does not work,Go to link at the bottom of the page

О Царавел Логистицс

праћење контејнера каравелаЦаравел Логистицс су основала 1994. године у Индији два предузимљива младића – Сају Цхацко и Ц. Јаиакрисхнан – са вишегодишњим искуством у бродарској индустрији. Осећали су да је брза, поуздана и благовремена услуга за купце била потреба сата, посебно у индустрији логистике. Очекивања купаца су испорука „на време“ по разумној цени. Умерен почетак са само шпедицијом, ЦХА и стевидорским активностима, Царавел је многоструко нарастао ширећи своје руке у Индији, као и у иностранству. Царавел је добро познат по својој способности да пружи ПОУЗДАНО ЛОГИСТИЧКО РЕШЕЊЕ НА ЈЕДНОМ СТАЊУ комбинујући транспорт контејнера, транспорт, шпедицију, власништво и услуге пловила, домаћу логистику и 3ПЛ.

Помоћ за праћење Царавел контејнера

  • Ако имате проблема са нашим системом за праћење контејнера, пратите свој контејнер директно на веб локацији Царавел .
  • Ако не добијете информације о праћењу са службене веб странице Царавела, боље је да контактирате Царавел .

Формат броја за праћење Царавел контејнера

Када шаљете са Царавел Логистицс-ом, добићете Царавел број за праћење контејнера у формату ЦЛСУ1234567, ЦЛСУ је префикс компаније Царавел Логистицс. Сазнајте више информација о броју за праћење Царавел контејнера са слике испод.
праћење контејнера каравела

Центар за помоћ за праћење контејнера Царавел

Ако имате проблема са нашим Царавел системом за праћење контејнера, пошаљите свој проблем овде, ми ћемо вам помоћи у најкраћем могућем року.
Изјавите : НЕ можемо контактирати превозника или друге у ваше име, можемо само да вам помогнемо да пратите свој пакет помоћу броја за праћење Царавел Цонтаинер-а на званичном систему за праћење.

Обавестите нас, покушаћемо да пратимо статус за вас. Међутим, не можемо да контактирамо у ваше име у вези са било каквим проблемом испоруке. За било какву подршку контактирајте њихов званични тим за подршку.

Корисни линкови

Пратите више контејнерских пошиљки